Автор
Ева Григорова

Денислава от "Игри на волята" откровена: Мартин мисли само схеми, нищо друго не прави

Денислава бързо се превърна в един от най-обсъжданите участници в "Игри на волята" 5. Най-вече заради сексапила и успешните тактики, които успя да наложи в предаването, заради което отпадна чак на крачка от финала. 

Разбира се, тя както и всички участници до този момент, трябваше да отговори на някои провокативни въпроси. Един от тях неизбежно беше свързан с Мартин, тъй като почти през цялото предаване двамата бяха коалиция, след което тя показа, че го е надвила и всъщност не е била искрена към него, а единствено е искала да има защитата му. 

View post on Instagram
 

Дени определи Елвиса като "най-големия схемаджия в шоуто". "По-голям схемаджия няма да се намери. Той седи и просто е като шевна машина. Мисли само схеми, нищо друго не прави", категорична е хубавицата. 

View post on Instagram
 
View post on Instagram
 

Следващият провокативен въпрос бе кой е най-глупавият участник в шоуто от сезон 5. Първоначално Денислава се смути, но след това отговори:

"Смятам, че е русата Вики...от Амазонките. За мен тя е най-глупава, защото...аз по-глупав ход в "Игри на волята", да си купиш вечеря за 100 гроша и после да те върнат обратно в Чистилището не бях виждала. Това беше абсолютен "кошмар в кухнята", отсече Дени.