Автор
Ева Григорова

Дъщерята на Бони я изненада за 50-годишния юбилей с уникален скъп подарък

Дъщерята на попфолк дивата Бони - Михаела я изненадала със супер скъп подарък за рождения ѝ ден. За юбилея на майка си тя се спряла на маркова чанта на световен бранд от последната колекция, която струва няколко хиляди лева. Изпълнителката обаче сподели, че не стойността на подаръците е най-важна, а отношението и любовта, вложен в подаръка. 

"Тя знае, че много обичам хубави чанти. Зарадва ме. Михаела беше и първата, която ме поздрави. Рано сутринта ми се обади. Пожела ми прекрасни неща, най-прекрасните, които могат да съществуват между майка и дъщеря", разкри певицата. 

View post on Instagram
 

Бони духна 50 свещички пред близо 100 гости. Самата тя обясни, че е поканила едни от най-важните си хора. "Всеки един от тях е бил до мен във важни моменти от живота ми. Знам, че идват, защото ме обичат истински, че няма задкулисие, няма злоба, завист“, разказа тя. 

View post on Instagram
 

"Объркали са ми акта за раждане, когато съм се раждала и вместо 30 са написали 50“, с усмивка добави певицата. Годините не само че не й личат, но Бони сподели, че се чувства в разцвета на силите си и като певица, и като жена. "Годините са само една цифра, има лелки на 20-30, има и готини мацки на 50, аз съм от тях“, каза още тя. Пълна с много енергия с младежки дух Бони се чувства по-млада отвсякога, по-вдъхновена, по–хубава, но освен това е и по-мъдра. 

View post on Instagram
 

Поглеждайки се в огледалото на 50, вижда една успяла и уверена жена и е щастлива от този факт. “Тортата за юбилея ми беше колкото мен, с шампанско и ягоди и живи цветя. Направиха я специално за мен и е без захар, защото аз спазвам режим, не ям сладко“, каза Бони. Дори менюто за рождения ден на певицата било съобразено с начина ѝ на хранене. Фоейрверки, заря, свещички, жива музика, изпълнители и реч подготвила певицата за гостите си. За юбилея Бони си пожелава само едно, да успее да се запази такава, каквато е досега. "На първо място пожелавам си да съм здрава. 

Искам да съумея да направя така, че да продължа да бъда толкова истинска, искрена и непринудена. Да продължа да бъда такава луда глава, пряма. За нищо не съжалявам. Знам, че всичко, което ми се е случило, не е било случайно. Това, което си е отишло, си е отишло с причина и за това не съжалявам за нищо.

 Мечтите от детството ми съм успяла да ги осъществя всичките до една. Щастлива и благодарна съм. Мечтая за още нови песни, концерти и за албума, който подготвям сега, искам да успея да го направя много хитов“, откровено сподели певицата.

Уау - Хилари Дъф е бременна с четвъртото си дете!
ЗВЕЗДИ
Автор Ева Григорова

Уау - Хилари Дъф е бременна с четвъртото си дете!

Автор Ева Григорова