Автор
Антония Михайлова

Как изглежда къщата на покойната звезда от "Приятели" Матю Пери днес

Трети ден след трагичната кончина на холивудската звезда Матю Пери светът продължава да скърби по актьора, когото всички познаваме като ироничния и очарователен Чандлър от култовия ситком "Приятели".

Припомняме, че тялото на Пери, който беше на 54 години, бе открито в хидромасажната вана на дома му. Причините за смъртта все още се установяват. Според предварителните версии трагичният инцидент може да е настъпил вследствие на сърдечна недостатъчност, както пише "Лос Анджелис Таймс". 

Матю Пери
Матю Пери
GettyImages

Докато колегите на актьора, роднини и феновете му тъгуват, вземайки си последно сбогом със звездата, ние решихме да ви разкажем малко повече за това как, или по-точно къде, е живял актьорът, изиграл емблематичния образ на обичания по цял свят Чандлър. 

Всъщност приживе Матю Пери притежава много недвижими имоти. Той обаче не се задържа дълго в тях и ги продава. Така през 2014 г. актьорът се разделя с разкошната си къща на плажа в Малибу за 10 милиона долара, а през 2020 г. - и с мезонета си, разположен на 40-ия етаж на 42-етажния луксозен кондоминиум The Century (Лос Анджелис). Именно той се сдобива с прозвището "имението в небето". За това уникално жилище Пери иска 35 милиона долара.

Мезонетът е с големи панорамни прозорци, предлагащи живописна гледка към града, и изглежда особено красиво от 40-ия етаж. Матю закупува мезонета през 2017 г., като за него брои 20 милиона долара. Автор на проекта е известният архитект Скот Джойс, а интериорен дизайнер - Л.М. Пагано. Пери обаче има свое виждане за красотата. 

За няколко години актьорът почти напълно преобразява интериора според нуждите и вкуса си, инвестирайки за това внушителна сума пари. Затова и по-късно ще поиска за пентхауса не 20, а за 35 милиона долара.

Мезонетът е с четири спални и осем бани, всички декорирани в тъмни цветове. А за да увеличи визуално пространството, Пери решава да снабди кухнята и голямата всекидневна с камина и зона за игра на билярд.

Просторният апартамент разполага и с четири тераси, оборудвани с места за сядане. Именно там човек може да отдели време, в което да се полюбува на красотата на града от височината на 40-ия етаж. 

Има и стая за наблюдение, няколко градини, фитнес зала, спа център, плувен басейн и дори собствен ресторант. Грях е да не завиждаш на такова нещо!

Къде живее актьорът през последните години? 

След като продава мезонета, Пери купува вила в стил ранчо, разположена в Лос Анджелис. Звездата от сериала "Приятели" плаща около 6 милиона долара за него. Вилата е оборудвана не по-лошо от мезонета. Вътре е с четири спални и също толкова бани. Къщата е с отворен план, а интериорният материал е доминиран от дъб. Пространството е 2696 квадратни фута. Къщата разполага и с панорамни прозорци с изглед към Тихия океан. Вилата е възможно най-уютна. На прилежащата територия има огнище, зона за отдих, беседки, плувен басейн, няколко гаража, спа център.

Приятел на Матю Пери с разтърсващи разкрития за последните часове от живота на актьора и последното му желание
НОВИНИ
Автор Антония Михайлова

Приятел на Матю Пери с разтърсващи разкрития за последните часове от живота на актьора и последното му желание

Автор Антония Михайлова

Според информация в медиите самата къща е построена през 1965 г., но през 2018 г. е била радикално актуализирана и "модернизирана". Така че изобщо не може да се каже, че сградата е построена отдавна. Към момента, след като актьорът я изостави завинаги, все още не е ясно кой точно ще се сдобие с нея, тъй като Пери вероятно не е направил завещание, а актьорът не е имал нито жена, нито деца, коментират медиите.

През 2020 г. звездата от сериала "Приятели" се сгоди за мениджърката си Моли Хървиц, но до сватба така и не се стигна. Година по-късно двойката развали годежа си.