Вдъхновен от богатия вкус на ароматните смокини, натуралният вкус на мед и изисканата нотка синьо сирене, този тарт представлява истинско удоволствие за душата. Тази елементарна рецепта ще постигне резултат, който ще изуми вас и вашите гости. Какво чакате, направете я още днес! 

Необходими продукти: 

1 лист бутер тесто
6 пресни смокини
1 Castello® Danablu
2 с.л. мед пресен розмарин
 

Приготовление: 

1. Нарежете бутер тестото на кръгчета, за да се побере във формата за печене. Нарежете смокините на четвъртинки и ги поставете върху бутер тестото. Отгоре се натрошава Castello® Danablu и се полива с мед и пресен розмарин. 

2. Печете във фурната на 200 градуса за 12-15 минути в зависимост от размера - сиренето трябва да се е разтопило, а тестената коричка да е леко златиста. Сервирайте, докато е още топла.

(в материала има продуктово позициониране)