Автор
Ева Григорова

Бившата на Солтарийски разкри подробности за раздялата им

Аделина, която към днешна дата вече е Димитрова, след като сключи брак преди няколко месеца в САЩ, разкри подробности за раздялата с Борис Солтарийски. Макар и отстрани да изглеждаше, че е имало скандали и тежки моменти, всъщност бившата г-жа Солтарийска споделя, че истината е съвсем различна. 

Брюнетката разкри, че певецът е бил съгласен дъщеря им Ема да замине с майка си в САЩ, където да учи и Аделина му е благодарна за това. Самата тя иска наследницата ѝ да научи няколко езика, което несъмнено ще ѝ помогне в живота, когато порасне. 

Аделина споделя, че е в добри отношения със Солтарийски и че никога не са правили опити да объркат дъщеря си, като я карат да застава на нечия страна:

"В добри отношения сме. Той е много интелигентен. Никога не сме имали скандали. Всичко се е случвало под формата на разговори. Дъщеря ни Ема е взела от неговия талант и харизма.

Не сме показали напрежение пред нея, нито сме я настройвали да е на едната или на другата страна. Не е имало омраза, защото децата това го усещат. Просто така се случи. Ема има много силна връзка с баща си. Чуват се всеки ден. Ние се прибираме, когато тя е във ваканция, или пък той идва, когато пее на концерти тук в Америка", откровена е Аделина пред вестник "Филтър". 

Припомняме ви, че бившата г-жа Солтарийска вдигна сватба в САЩ с новия си любим, за когото споделя, че е добър, грижовен и с голямо сърце. Но е категорична, че не желае да споделя нищо повече от това за него публично.