Автор
Ева Григорова

Сури Круз получава ролята на Мортиша Адамс в пиеса! А дали Том ще отиде да я гледа?

Сури Круз, дъщерята на Том Круз, която е отгледана от майка си, Кейти Холмс, се насочва към собствената актьорска кариера. Тя успя да получи роля в продукция, посветена на семейство Адамс.

17-годишната Сури ще играе Мортиша Адамс в „Семейство Адамс: Нов мюзикъл“, той е посветен на емблематичното готик семейство, появило се за първи път в медиите през далечната 1938 г.

Любопитното е, че в нейната биография не се споменава кои са родителите ѝ, което говори затова, че Сури вече е готова да поеме по собствен път в кариерата си. 

Сури се изявява още като музикант, изпълнявайки песни, използвани в два от проектите на майка ѝ, по-специално „Blue Moon“ на Ричард Роджърс и Лоренц Харт за продукцията на Холмс от 2022 г., озаглавена „Alone Together“. Холмс неведнъж е споделяла, че се стреми да помогне в насочването на професионалната кариера на дъщеря си, без да я контролира.

„Надявам се тя винаги да прави нещо по моите филми. Винаги я моля“, каза Холмс пред Glamour. „Но и двете преживявания произлязоха от едно и също усещане за това, което обичам в нашата индустрия, което е, че имаме тези проекти и ставаме семейство с хората, с които работим. И това е безопасно, красиво, творческо пространство. Така че идва от любов ми и желанието ми да включа някой, когото много обичам.“ - допълни тя. 

Сури Круз изглежда не получава много помощ от баща си, след като двамата се отчуждиха около 2012 г. Посочената причина тогава беше ангажиментът на актьора от "Мисията невъзможна" към теологията на сциентологията, на която той е отдаден член.

Желанието на Кейти Холмс Сури да не бъде възпитавана в ценностите на сциентологията всъщност означаваше детето да прекъсне всякакви връзки с известния си баща. Сциентологията е широко смятана за измама и всъщност дори бе осъдена във френски съд през 2009 г., а Том Круз е широко критикуван за разбиранията си, но въпреки това той продължава да бъде един от най-популярните последователи на движението.