Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Скъпи Деви, 2024 г. е време на духовно пробуждане и развитие на собствената духовност

Скъпи Деви, 2024 година очевидно е време на духовно пробуждане и развитие на собствената духовност. Последните ситуации понякога ще бъдат решени с болезнен изход за вас. Резултатът ще окаже пряко влияние върху бъдещия ви живот и планове, което обаче няма да е непредвидена изненада за вас. Импулсивността ви ще достигне кулминацията си и няма да можете да стоите неподвижно и да наблюдавате всичко отстрани. 

Ако се занимавате с някакъв труден проект, то това е моментът, в който трябва да положите всички усилия и да не се отказвате, за да постигнете ефективни резултати. На енергийно ниво имате достатъчно сила, за да постигнете всяка цел, която си поставите. Мнозина ги очакват по-далечни пътувания – може да са ваканции, екскурзии.

Ще действате по-инстинктивно, вслушвайки се в интуицията си, което ще доведе до прилив на креативност и способност за изразяване на чувствата и емоциите ви. Тъй като настроението ви в много моменти ще е предимно креативно и романтично, можете да се заемете с творчески проекти. Ако се окажете в ситуация, която смятате за несправедлива, тогава можете да очаквате истинска експлозия от емоции! 

Ще получите важно съобщение от миналото, отварящо ви нов поглед към живота. Ще бъдете заобиколени от хора, които имат нужда от съвет и помощ. Хороскопът за 2024 г. известява, че вашите думи и докосвания ще бъдат лечебни. Време, в което може да си позволите да бъдете по-спонтанни и открити. 

Развитието на енергията в десети дом предизвиква интересни обстоятелства, които ще ви позволят да прогресирате професионално. Но внимавайте, любовта може да се спотайва и на работното място. С доминираща енергия в дома на партньорските отношения, според хороскопа за 2024 г. ви предстоят вълнуващи романтични преживявания. Ще имате чести поводи за любов, особено ако сте необвързани.

Скъпи Овни, през 2024-та ще намерите хармония в душата си. Бъдете отворени за нови преживявания
ЗОДИИ И АСТРОЛОГИЯ
Автор Астролог - Ивелина Пенчева

Скъпи Овни, през 2024-та ще намерите хармония в душата си. Бъдете отворени за нови преживявания

Автор Астролог - Ивелина Пенчева