Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Скъпи Овни, през 2024-та ще намерите хармония в душата си. Бъдете отворени за нови преживявания

Скъпи Овни, през тази година отново ще намерите хармония в душата си. Ще имате желание да се отървете от всичко безполезно и ненужно в живота. 

Всички стремежи ще бъдат насочени в тази посока и тази посока ще бъде подходяща за вас. Втората половина на годината започва нов цикъл на Юпитер и чувството за реализъм става по-силно, което улеснява изпълнението на всички проекти, които имате предвид. Можете да се отпуснете малко и да разчитате на подкрепата на хората около вас. На свой ред сте готови да им предоставите своята помощ и подкрепа в замяна. 

Жена, щастие
Жена, щастие
Freepik

Промените, които настъпиха през последната година, ви дават повече свобода и изострят чувството ви за интуиция. Това е идеалният момент да помислите за нови инвестиции или да засилите позицията на старите инвестиции. Вашето отношение и способност да ръководите ще бъде вашата суперсила през годината. 

Използвайте своя вроден предприемачески дух и насочете енергията си към тези начинания, които са в съответствие с вашите страсти. Без значение дали се гласите да започвате собствен бизнес или да се впуснете в нови инвестиционни възможности, сега ще имате подкрепа от планетите. Предстоят ви напредък и растеж, особено в области, които ви позволяват да демонстрирате своите лидерски умения - бързите решения и поемането на пресметнати рискове ще доведат до значителни постижения и награди. 

Най-точният седмичен хороскоп за всяка зодия
ЗОДИИ И АСТРОЛОГИЯ
Автор Астролог - Ивелина Пенчева

Най-точният седмичен хороскоп за всяка зодия

Автор Астролог - Ивелина Пенчева

Вашата романтична воинска природа се характеризира със смелост и магнетизъм, с които ще се впускате в любовни приключения и напрегнати истории. 

Жизнени и смели, със сигурност ще привлечете фенове/фенки тази година, както пламъкът привлича пеперуди. Където и да отидете, около вас ще прехвърчат искри. Бъдете отворени за нови преживявания и изненадващи обрати.

Танцуваща жена
Танцуваща жена