Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Скъпи Везни, през 2024 г. ще бъде още по-важно да дадете всичко от себе си, за да останете в баланс

Скъпи Везни, през 2024 година ще бъде още по-важно да дадете всичко от себе си, за да останете в баланс. Да не стигате до крайности по един или друг начин, в която и да е от областите на живота си. И така, акцентите са, че Плутон ще смени знака тази година, най-накрая наистина ще се установи във вашия 5-ти дом и ще остане там през следващите 20 години.

Потокът от събития в живота ви става все по-спокоен и спокоен през тази година. Общата атмосфера е продиктувана от стремежите на хората около вас да ви помагат и да се грижат за вас. Все по-малко ще се тревожите за отговорности и задължения. Във въздуха витае усещане за нещо ново, за промяна в живота. Ще станете по-свободни в действията си, ще можете да посветите повече време на себе си и хобитата си. Мнозина ще се потопят дълбоко в своята духовност и ще открият какво наистина обичат.

Хороскопът за 2024 г. посочва, че упоритите здравословни проблеми могат да бъдат успешно лекувани по алтернативен начин, но само като допълнение към обичайното медицинско лечение, препоръчано от лекар. Грижата за здравето ще бъде най-важният приоритет за Везните тази година.

Хороскопът ви за годината и домът за трансформация предполага, че Вселената ви изпраща послание да сложите край на определено нещо. Тази година носи усещане за освобождаване, отказване от нещо съществено. След края на стария етап започва нова фаза от живота и значително обновление. Нещо трябва да умре, да си отиде, за да посрещнете нова форма на радост и щастие.

Личният живот е в хармония и излиза на преден план. Привързани сте към дома и материалното си благополучие. След отслабването на влиянието на Сатурн и влиянието му върху вашия знак, вие гледате на света около вас по-реалистично. Възможни са нови продуктивни взаимоотношения, както лични, така и партньорски.

Скъпи Деви, 2024 г. е време на духовно пробуждане и развитие на собствената духовност
ЗОДИИ И АСТРОЛОГИЯ
Автор Астролог - Ивелина Пенчева

Скъпи Деви, 2024 г. е време на духовно пробуждане и развитие на собствената духовност

Автор Астролог - Ивелина Пенчева