Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Скъпи Козирози, през 2024-та много от мечтите ви ще се сбъднат

Скъпи Козирози, през новата 2024 година ще настъпи временно затишие в проектите и начинанията ви. Темпото на живот ще стане по-спокойно и по-премерено. 

Ще бъдете обладани от чувство на вътрешен мир и увереност в бъдещето. Изглежда ще се насочи ума ви към промяна в мисленето. Импулсите на Сатурн ще продължат да ви влияят през тази година, което ще се прояви в настроението ви и ще станете по-спокойни. Импулсите на Уран, напротив, ще настояват за нови промени. Искате най-накрая да разрешите много житейски проблеми, които ви безпокоят. Подкрепата на семейството е важна за земния Козирог, дори това да изисква вашата активност в тази посока. 

Вие сте погълнати от желание за знания и нова информация. С новата информация идва преоценка на това, в което вярвате и как вървите по пътя. Очевидно е, че през 2024 г. ще разберете кое има истинска стойност в живота ви. Тази година ще бъде повлияна от въпроси, оценки и интроспекция. Вслушвайте се в интуицията си. 

Анализирайте собствените си амбиции във всички сфери на дейност. Очертайте начини за изпълнението им и изчакайте възможността да реализирате плановете си. 

Много от мечтите ви ще се сбъднат, въпреки че ще е необходимо да поддържате баланс между задълженията и забавленията. Не на последно място обърнете внимание на баланса между работата и почивката. Във времена на постоянен поток от мисли през острия ви ум, медитацията е задължителна. 

Почивайте си винаги, когато се чувствате претоварени. Юпитер ще бъде във вашия пети дом в началото на годината до 25 май, което ви дава добра възможност да срещнете любовта. 

През първата половина на годината е възможно да създадете нови връзки, които ще се развиват експанзивно и които могат да станат много сериозни и да преминат на следващото ниво още в средата на годината. Втората половина на годината може да донесе промяна в обстоятелствата и по-големи предизвикателства за търсещите връзка.