Автор
Антония Михайлова

Тактики за съблазняване според хороскопа: Най-недостъпните зодии

Представителите на някои зодии лесно се отдават на любовни удоволствия, а на други им трябва време да свикнат с партньора и неговите желания и едва тогава се разкриват максимално. Нека да разберем кой знак от зодиака към какво поведение е по-склонен да се придържа.

Пикантната тема за секса интересува всички, а тези, които не се интересуват, просто умело я крият. Съответно пътят към сърцето и леглото до представители на определени зодии може да се окаже не толкова лесен и безметежен. Хороскопът ще ви помогне да изберете стратегия и тактика. 

Влюбена двойка
Влюбена двойка

Флиртаджиите на зодиака: Овен, Рак, Водолей 

Тези знаци просто обожават секса, но не се отварят към първия срещнат. Наред със сексуалното привличане е важна и емоционалната връзка. Но когато ги срещнете, те ще се радват да флиртуват с вас. И ако е така, тогава имате всички шансове да ги завладеете и да стигнете до заветното легло. Но само след няколко срещи, а може би и никога. Ще бъдете дразнени и привлечени от техния чар, но по време на сладкия флирт може да има невидима, но непревземаема стена. Тези зодии се различават по поведението си в леглото. 

Овенът се отличава с пламенност и жар по време на любовните ласки, с желание да доминира и да вземете ситуацията в свои ръце. 

Ракът е чувствен, винаги търси както физическа, така и емоционална връзка в партньора.

Водолеите мислят преди всичко за своя партньор. Те правят всичко, за да се чувства той добре и незабравимо!

Влюбена двойка
Влюбена двойка

Романтиците на зодиака: Дева, Везни и Риби

С романтиците трябва да бъдете търпеливи. Преди да настъпи времето за интимни ласки, ще трябва да почакате и да се порадвате малко по-дълго време на невинните разговори под звездите с цвете в ръка, на песента на птиците и едва доловимите докосвания на дланите. Когато настъпи моментът за секс обаче, ако в този момент представителите на всяка от гореспоменатите зодии разберат, че са ви истински скъпи, тогава те ще дадат всичко от себе си в леглото. Няма да е толкова просто като няколкото срещи, но колкото повече усетят, че сте искрени към тях, толкова по-голяма ще е изненадата, която ще ви очаква, когато най-накрая успеете да пренесете връзката в хоризонтална плоскост. 

Везните и Девите са доста ненаситни в секса и няма да се успокоят, докато не получат пълно удовлетворение. 

Рибите са крехки и раними създания, но са големи идеалисти, с високи изисквания към партньорите си. Важно е да отговаряте на техните очаквания, а не да бъдете бездарник.

Влюбена двойка
Влюбена двойка

Експериментаторите на зодиака: Козирог, Близнаци, Телец

Представителите на тези знаци не само обожават секса, но и обичат да се усъвършенстват в него. Те с готовност се отдават на интимни запознанства, защото всеки път искат да опитат нещо ново: от мястото на действие до разнообразието от пози. Монотонният секс в спалнята, мисионерската поза, определено не са за тях. Основната характеристика на тези знаци е по-малко егоизъм, повече внимание към партньора, в резултат на което е гарантиран синхронен оргазъм!

Козирогът знае много за любовта и ще оцени някой, който споделя неговите възгледи и сексуални предпочитания. 

Почти невъзможно е да завладеете Близнаци само като го съблазните, партньорът му също трябва да бъде добър събеседник, отличаващ се с висок интелект. 

Телците са ревниви партньори и ако вече сте успели да ги завладеете, ще има много секс и вашият отказ може да предизвика гнева му. Уморен ли си днес и не искаш секс? Това не е без причина. Телецът веднага ще реши, че има някой друг.

5 ползи за здравето от гушкането след секс
ПО ЖЕНСКИ
Автор Весела Георгиева

5 ползи за здравето от гушкането след секс

Автор Весела Георгиева

Съблазнителите на зодиака: Лъв, Скорпион, Стрелец

Представителите на тези зодии просто излъчват секс, което привлича вниманието на околните. Всеки от тях се характеризира с пламенен темперамент и изразителен характер. Можете обаче да си легнете с един от тях само ако те самите го искат. Те са завоеватели по природа и е малко вероятно да се окажат от другата страна. Процесът на завладяване трябва да бъде в техните ръце, а не да идва от друг. Следователно търсете как и с какво да спечелите вниманието на такъв партньор. Тук трябва да покажете въображение и, разбира се, да бъдете привлекателни и секси. 

Лъвът ще очаква да оправдаете най-високите му очаквания, когато става въпрос за секс. Но когато става дума за обноски и качества, ще трябва да бъдете равни на богове.  

Скорпионът ще бъде ненаситен и изобретателен, но ако наистина намери своя партньор, всички представи, че този знак търси удоволствия навсякъде, ще бъдат неочаквано разбити на пух и прах, за да разберете, че той е моногамен - изненадващо дори и за самия него.

Стрелецът може да изглежда студен, но всъщност представителите на този знак са умели и изобретателни любовници, за които сексът е от голямо значение.

Влюбена двойка в леглото
Влюбена двойка в леглото