Автор
Антония Михайлова

6 зодии, които ще претърпят кардинални промени в любовта и брака през 2024 г.

Астрологът и читател на Таро Юлия Лифанова споделя представителите на кои знаци от зодиака ще преживеят кардинални промени на любовния фронт - развод, сватба, бременност, внезапна или съдбовен романс!

През 2024 г. светът продължава да изпитва влиянието на кармичните възли, протичащи по оста Везни и Овен, която отговаря за връзките и любовта. Това означава, че ни очаква феноменален брой разводи и сватби, както и глобална ревизия и преосмисляне на интимните отношения. Кючовият момент е, че възелът на миналото Кету, намиращ се във Везни точно до януари 2025 г., призовава да превърнем качествените взаимоотношения в своя полза и основа, върху която да израдим стабилни отношения и увереност в бъдещето.

Влюбена двойка
Влюбена двойка

Овен 

Възелът на бъдещето се движи през вашия знак, носейки ви огромен шанс да реализирате всяко свое начинание и потенциал. Но възелът от миналото ви принуждава да прецените до каква степен настоящата ви връзка е вашето „място на сила“ и нещо, на което можете да разчитате. Затова вашият брак или дългогодишна любовна връзка ще бъдат подложени на сериозно изпитание – от 25 март до 8 април, а след това от 18 септември до 17 октомври. 

На тези дати или ще се разведете, или ще можете да узаконите своя съюз. Това е и чудесно време за романтични срещи за необвързаните Овен - Юпитер навлиза във вашия сектор на пътуванията и учението, където влиза в съвпад с Венера през юни 2024 г. Тогава можете да срещнете онази любов, за каквато винаги сте копнеели.

Влюбена двойка
Влюбена двойка

Близнаци 

През 2024 г. планетата на щастието и управителят на вашия любовен сектор Юпитер навлиза във вашия знак! Това означава, че по волята на съдбата ще срещнете сродна душа. Тя може да се появи почти внезапно и в рамките само на една година ще решите да заживеете заедно или узаконите връзката помежду си. Според Юпитер мъжът ще е по-възрастен от дамата, и вероятно той ще е чужденец или човек, който често пътува или живее в чужбина. По професия може да бъде юрист, учител, представител на сферата на дипломацията или културата.

За обвързаните Близнаци септември ще бъде важен, тъй като започват затъмнения в техните кардинални домове на хороскопа. Още на 18 септември ще има пълнолуние в сектора на статуса, което може да донесе развод. Ще ви бъде от полза, тъй като според Юпитер ще получите финансова компенсация.

Влюбена двойка
Влюбена двойка

Везни 

През цялата 2024 г. ще сте обсебени от анализиране на взаимоотношенията и заключенията ви от него могат значително да повлияят на личностното ви развитие и самочувствие. Възелът на миналото е във вашия знак, което означава, че ще преживеете глобална трансформация, инициирана от вашия партньор. 

Ключова дата за тестване на връзката ще бъде Пълнолунието във Везни на 23 март, последвано от Пълнолунието в Овен на 17 октомври. На тези дати може да преживеете раздяла или да решите да предприемете сериозна стъпка. Необвързаните Везни трябва да се подготвят за пролетта на 2024 г. – от 17 до 20 април и между 19 и 20 май можете да срещнете любовта на живота си.

Дева 

Вселената продължава да ви трансформира, така че да се научите да избирате себе си и своите приоритети. Ето защо от 25 март до 8 април затъмненията в сектора на кризата и самочувствието ще ви накарат да преразгледате отношението си към себе си, както и да промените възгледите си за мъжете, които избирате. Очевидно ще успеете в това, защото планетата на любовта Венера ще стои на възела на бъдещето от 17 до 20 април, което обещава да ви донесе страстен и красив романс! Отношенията с този човек могат да се развият фантастично бързо и до юни 2024 г. ще бъдете завладяни от желанието си да признаете за силните си чувства.

Всичко е свързано с Юпитер, който управлява вашия сектор на семейството и брака - той достига най-високата точка на вашата натална карта на 26 май и се свързва с Марс на 14 и 15 август. това е времено, в което вашият любим ще направи важна стъпка за развитието на романтичните ви отношения. Пълнолунието в Риби, което отговаря за партньорството, ще се състои на 18 септември – именно в този ден ще бъде взето важно решение (може да ви предложат брак). Възможна е и бременност до края на годината.

Влюбена двойка
Влюбена двойка
Freepik

Стрелец 

Юпитер, планетата на вашите взаимоотношения, навлиза в брачния сектор, което автоматично може да доведе до кардинална промяна в интимната връзка. Дори и обвързаните имат шанс да срещнат човек, който изглежда ще отговаря на всичките им мечти за идеален партньор. Заради него те дори могат да решат да се разделят с настоящата си половинка. Ако сте необвързани, то в рамките на година и половина, считано от 26 май 2024 г., ще срещнете партньора, предопределен от съдбата. 

От септември 2024 г. започват затъмнения в секторите на вашата кариера и семейство, които могат коренно да променят живота ви. Възелът от миналото ще се премести в сектора на статуса, което ще доведе или до промяна в кариерата, или до развод още през септември 2024 г. Но можете да вземете решение за съвместен живот с нов партньор на Пълнолунието в Риби на 18 септември.

Радикална промяна очаква през 2024-та родените на тези дати
ЗОДИИ И АСТРОЛОГИЯ
Автор Антония Михайлова

Радикална промяна очаква през 2024-та родените на тези дати

Автор Антония Михайлова

Риба 

През 2024 г. Вселената започва да променя отношенията ви с партньора, тъй като от 18 септември затъмненията преминават във вашия знак - това ще промени значително възгледите ви, което от своя страна ще промени и отношението ви към партньорството. 

Ключовото събитие ще се случи в момента на съвпад на Меркурий (планетата на вашия партньор) с възела на бъдещето в Овен - 19 и 20 март, след това от 21 април до 1 май. Може да срещнете мъжа на мечтите си, въпреки че вероятно ще скриете любовта си в началото. Но до Новолунието в Дева на 3 септември ще искате да влезете в нов любовен цикъл. За обвързаните Риби през есента на 2024 г. ще започне период на брачни изпитания – Сатурн преминава през вашия знак, принуждавайки ви да гледате на партньора си по-трезво и спокойно. Затова на Пълнолунието на 18 септември можете да решите да се разведете, а на 30 септември да подпишете документите за раздяла.