Автор
Евелин Попадийна

4 зодии, които ще са любимци на съдбата през 2024-та

Новата година наближава с пълна сила и е време да разберем какво носи със себе си. Астролозите са категорични – четири зодии ще имат много късмет през 2024 година, желанията им ще се сбъдват с минимални усилия. Това ще е така, благодарение на няколко добри транзита и планетни положения, които ни очакват.


Телец
Още в началото на годината ще започнете с много нови идеи и желание за промяна. Ще търсите преживявания, които ви носят радост и позитивни емоции, а съдбата ще ви ги предостави щедро. Най-голямото съкровище за вас ще бъде уютната атмосфера на дома, това ще ви позволи да сте спокойни и щастливи.

Близнаци
Ще имате страхотни възможности за реализация през новата година. Фокусирайте се върху индивидуалността си. Вие сте запомнящ се човек и имате способността да влияете на другите. Надарени сте с решителност, с която ще раздвижите чувствата и емоциите на другите. Действайте и постигайте!

Дева
Общителността ще ви донесе огромни резултати през новата година. Приятелите ще ви подкрепят и ще ви помогнат да реализирате най-съкровените си желания. Началото на годината ще бъде увенчано с успехи в професионалната сфера. Съдбата е на ваша страна в професионален план!

Козирог
Умеете бързо да реагирате на емоционалните си импулси. Благодарение на това, без проблем ще решавате трудностите в определени ситуации. За благодарност съдбата ще ви донесе много подаръци и дивиденти. Добрините ви ще бъдат възнаградени през тази година!  

Високосна 2024 г. е кармична година: какво да направите, за да получите всичко наведнъж
ЗОДИИ И АСТРОЛОГИЯ
Автор Теодор Муховски

Високосна 2024 г. е кармична година: какво да направите, за да получите всичко наведнъж

Автор Теодор Муховски