Навлизате в Новата година с дълбок емоционален проблем. Разбито сърце, душевна болка или предизвикателства в личен план. Ще трябва да се преборите с натрупани и дълбоко вкоренени чувства на разочарование и тъга. Вместо да съжалявате, проявете състрадание към себе си и потърсете изцеление на старите рани. Не задълбавайте в отминали ситуации, намерете в себе си вяра в по-доброто бъдеще и то ще ви намери.

Бунтувате се срещу установеното статукво в живота ви. Не ви допада положението в което се намирате и поставяте под въпрос всички норми и структури. Търсите нещо различно, нещо нетрадиционно. Този бунтарски дух със сигурност ще доведе до личностно израстване, но бъдете внимателни. Изключително важно е да балансирате желанието си за индивидуалност с мъдростта и познанието, които идват извън вас.

Януарски тароскоп за зодия Близнаци
ЗОДИИ И АСТРОЛОГИЯ
Автор Мира Маринова

Януарски тароскоп за зодия Близнаци

Автор Мира Маринова

През януари ще срещнете предизвикателства в отношенията с близките си и потенциална дисхармония в личен план. Постарайте се да разсеете напрежението и да не задълбавате в конфликтите, защото това ще доведе до раздор и проблеми. Бъдете открити в комуникацията си и говорете спокойно със събеседниците си – дори и да не сте съгласни с мнението им. Адресирайте проблемите, вместо да премълчавате и да се настройвате. Голяма част от тези ситуации ще са плод на недоразумения и неразбирателства. Положете усилия да овладеете темперамента си и ще възстановите баланса в своите лични и професионални отношения.

През този месец ще усетите временно забавяне по отношение на финансите и материалното изобилие. Анализирайте добре разходите си и бъдете внимателни с инвестиции и харчове. Съсредоточете се върху намирането на устойчиви финансови решения и избягвайте рисковете не само през този месец, бъдете по-пресметливи генерално. Тази предпазливост ще доведе до сигурност и дългосрочен просперитет.