Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Риби, 2024 ви носи много промени, ще блестите с успехите си

Скъпи Риби, общата атмосфера в живота ви през 2024 година ще бъде спокойна. Влиянието на планетите върху вашия знак ще ви позволи да разберете същността на нещата, да очертаете правилните начини на действие и в същото време да се освободите от външния натиск на обстоятелствата. Импулсите на Сатурн, съчетани с влиянието на Слънцето и Юпитер, ще ви дадат свободата да действате във всяка посока в зависимост от личните ви идеали. 

В много отношения ще действате инстинктивно, ще можете да видите събитията, които се случват, от нов ъгъл и в същото време да оцените ситуацията по-пълно и ясно. Времето е на ваша страна, така че не се колебайте и уверено следвайте избрания от вас път. Това е прекрасно време да се отървете от миналото, да си поставите и постигнете амбициозни цели. Доверете се на интуицията си и летете възможно най-високо, защото имате възможност да стигнете там, където никога не сте предполагали, че можете да стигнете. 

Мъдрият учител Сатурн ви насърчава да учите, да разширявате съзнанието и да разчупвате моделите на мислене и поведение, за да изчистите историята на проблемни взаимоотношения. Ако искате партньорство, връзка и любов, установете силна и истинска връзка със себе си и намерете любовта в себе си. 

Време е да блеснете и да се насладите на най-добрата глава в живота си. Очакват ви нови начала, вълнуващи възможности и трансформации, които ще ви помогнат да израснете и да станете най-добрата версия на себе си. Доверете се на интуицията си и най-важното следвайте сърцето си, защото то най-добре знае от какво имате нужда, за да сте истински щастливи. Не се страхувайте от промяната, приемете я с цялото си сърце. Вярвайте, че всичко ще бъде наред и оставете новото да се влее в живота ви.