Автор
Веселина Петрова

Бритни Спиърс твърди: Никога няма да се върна в музикалната индустрия

42-годишната певица Бритни Спиърс сподели с феновете си в Инстаграм, че нито готви нов албум, нито смята отново да се връща към музиката. 

"За да сме наясно, повечето новини са глупости! Продължават да твърдят, че се обръщам към случайни хора, за да направя нов албум. Никога няма да се върна в музикалната индустрия!", пише Бритни. 

"Когато пиша, пиша за забавление или пиша текстовете за други хора. За тези от вас, които са прочели книгата ми, има много неща, които не знаете за мен. През последните 2 години съм написала над 20 песни за други хора!!!", пише още изпълнителката, за която последните години не бяха никак леки.

View post on Instagram
 

"Аз съм автор на текстове и честно казано, това ми харесва. Хората също така казват, че книгата ми е била издадена без моето одобрение незаконно, а това далеч не е вярно. Чели ли сте новините тези дни? Аз съм толкова обичана и благословена." 

View post on Instagram
 

Публикацията на Спиърс включва графичното изображение на стара картина, на която жена държи отрязана глава на мъж, поставена върху чиния, пише БГНЕС.