Автор
Ева Григорова

Преслава притесни феновете си - вижте защо!

През 2019-а година Преслава се подложи на ринопластика, за която дълго време говореше цяла България. Тогава звездата отнесе доста критики затова, че се е разделила с характерния си чар. Въпреки това по всичко личи, че брюнетката харесва толкова много новата си визия, че отказва да обърне внимание на негативните коментари. 

От последните публикации на Преслава обаче изглежда сякаш носът й става още по-малък, което пък променя още повече цялостното й излъчване. Някои от феновете на изпълнителката веднага се притесниха, е тя отново е прибегнала към услугите на пластичен хирург, но някои специалисти изтъкнаха, че е възможно и причината да се крие другаде. 

Пластичните хирурзи обясняват, че след като носът е опериран, той продължава да се трансформира в продължение на няколко години. Месеци след ринопластиката той може да изглежда по един начин, а година по-късно – коренно различно. Допълнителна роля изиграват фактори като отслабване, състаряване, лифтинг и пр.

View post on Instagram
 

В началото на годината Преслава реши да си подари пътешествие на топло и замина заедно с дъщеричката си Паола за Тайланд, където двете се наслаждават на местната екзотика и на красивите плажове.