Автор
Ева Григорова

В откровена изповед Дженифър Лопес разкри, че бракът ѝ с Бен Афлек е последният ѝ

Може да им отне повече от две десетилетия и различни връзки, за да намерят пътя си един към друг, но Дженифър Лопес е сигурна, че тя и Бен Афлек са един за друг. Популярната двойка за първи път започна да се среща през 2002 г., въпреки че двамата отмениха последващия си годеж през 2004 г.

След това актьорът беше женен за Дженифър Гарнър от 2005 до 2018 г., докато певицата" беше омъжена за Марк Антъни от 2004 до 2014 г. Въпреки това през 2021 г. двамата възобновиха романса си и най-накрая сключиха брак през 2022 г.

Говорейки с Variety на червения килим на Златните глобуси, Дженифър не само блестеше в розова рокля в стил Барби, но също така се сподели, че бракът ѝ с Бен определено е последният ѝ.

„Мисля, че винаги влизаш с най-добри намерения всеки път, когато започваш връзка." - допълни тя. Тя продължи: „Така или иначе го правя, не само в личния си живот, но и в професионалния.” Следващия месец Джей Лo ще издаде деветия си студиен албум, This Is Me... Now, който отдава почит на нейния албум от 2002 г. This Is Me... Then.

Когато бе попитана на червения килим как се чувства Бен относно включването на елементи от брака им в нейната музик, тя каза: „Мисля, че той ме вижда като артист и знае, че ще изразя себе си.“

Тя продължи: „Той винаги е най-големият ми фен и най-големият ми поддръжник, както и аз съм негов“, преди да отбележи колко се радва да присъства на наградите в подкрепа на него и неговия филм Air, който той режисира, продуцира и участва, заедно с дългогодишния си най-добър приятел и сътрудник Мат Деймън.

„Толкова се гордея с него“, каза тя и добави: „Обичам филма и наистина смятам, че беше един от най-добрите филми на годината, така че се радвам за него и Мат, като и двамата са номинирани.“ Air е номиниран за най-добър филм, комедия или мюзикъл, докато Мат е номиниран за най-добро изпълнение на актьор във филм, мюзикъл или комедия.

Тази година звездният списък с номинирани включва още имена като Марго Роби, Килиън Мърфи, Райън Гослинг, Брадли Купър, Леонардо Ди Каприо, Тимъти Шаламе и др.