Автор
Теодор Муховски

Енергия, която ще промени 18 години от живота ви: какво ще се случи в живота ви по време на кардиналното новолуние на 11 януари

Новолунието в Козирог настъпва в голямо напрежение спрямо кармичните възли на миналото и бъдещето по оста на знаците Овен-Везни. Това означава, че всички събития на този ден могат да бъдат максимално съдбоносни! Астрологът и таролог Юлия Лифанова разказва как това може да се отрази на всеки човек. 

Всеки месец има Новолуние, по време на което има съвпад на Слънцето и Луната в определен знак. В този момент се ражда нова енергия и се залага цикъл от събития, който ще се реализира докрай при Пълнолуние в същия знак - тоест точно след 6 месеца. 

Новолунието на 11 януари настъпва в знака Козирог, който е кардинален, както и в знаците Овен и Везни, в които сега се намират кармичните възли на миналата и бъдещата карма на всеки човек. Това означава, че 11 януари е дата, която попада строго между коридорите на затъмненията през есента на 2023 г. и пролетта на 2024 г. Това, което можете да започнете на 11 януари, ще играе роля през следващите 18 месеца - ето за какво става дума в Цикъла на затъмненията! 

Новите неща, които ще навлязат в живота ви до 11 януари, ще бъдат активно проявени от затъмненията на 25 март-8 април, а след това и от Пълнолунието в Козирог, което по необичайно съвпадение, ще бъде два пъти (22 юни и 21 юли). Това подсказва, че тъканта на времето ще се раздели на 2 части, което ще ви даде възможност да преосмислите целта на живота си и това, което е емоционално важно за вас и за целта на душата ви. Сякаш имате два пътя - но кой ще изберете като своя съдба? 

Какви специални неща могат да се случат по време на Новолунието на 11 януари? 

По време на Новолунието Луната и Слънцето ще бъдат в съвпад с Марс, диспозитора на Бъдещия възел. Класически погледнато, Луната отговаря за дома, жените и семейството, така че на 11 януари може да имате ново предизвикателство в тези области на живота. Например може да започвате нов семеен живот, да търсите жилище или да продавате апартамент, или да решите да станете майка. 

За мъжете Новолунието може да доведе в живота ви жена, която ще бъде образ на съпруга за вас, и вие ще решите, че си струва да опитате връзка с нея в името на създаването на семейство. 

Но Слънцето в астрологията отговаря за темата за проявлението на личността и показва статуса, така че може да бъде поставено началото на нов и драматично важен цикъл в кариерата ви. Може да получите нова титла или длъжност или ще регистрирате своя търговска марка или едноличен търговец. 

Какво е мистичното в Новолунието в Козирог? 

По време на Новолунието управителят на знака Козирог, Сатурн, ще бъде в Риби, което ще ви даде голяма доза упоритост по отношение на емоционалния ви напредък. С други думи, правилният избор ще зависи от това доколко сте честни със себе си и задълбочени във възприемането на чувствата си. Точно тогава, на вълната на нуждата да "живеете живота, както трябва", може да объркате нещата, като изберете неподходящия човек за връзка или си купите апартамент, когато сте искали да постъпите по различен начин. 

Мистичното е, че Сатурн в Риби отговаря за всички хора, които се занимават с психоемоционалната сфера, така че можете да стигнете до консултация с таролог, рунолог, астролог, психолог, невролог, остеопат, хиромант и да получите подсказка от Вселената в разговор с този човек. 

Ето защо не забравяйте да разширите кръга от хора около себе си, които ви позволяват да се потопите дълбоко в преживяванията си. Именно там ще намерите отговорите, защото всяко действие, което предприемете, ще повлияе на живота ви през следващите 18 години!

4-те зодии, които имат най-голям шанс да забогатеят през 2024 г.
ЗОДИИ И АСТРОЛОГИЯ
Автор Антония Михайлова

4-те зодии, които имат най-голям шанс да забогатеят през 2024 г.

Автор Антония Михайлова