Автор
Антония Михайлова

Идва ли краят: Ето защо Бен Афлек изглежда толкова нещастен до великолепната Джей Ло

Любовната история на Дженифър Лопес и Бен Афлек се следи с жив интерес от милиони фенове по света.

Влюбените не се крият от обществеността, а новите им снимки постоянно се появяват в интернет. Но Афлек сякаш изглежда все по-тъжен на всяка следваща от тях. Потребителите на мрежата отново заговориха за проблеми в двойката след церемонията по връчването на наградите „Златен глобус 2024“, която се проведе на 7 януари. Първо, Дженифър позира на червения килим без Бен, въпреки че той дойде на събитието с нея. И второ, на снимките зад кадър, които фотографите успяха да направят, върху лицето му отново нямаше и следа от усмивка.

Дженифър Лопес и Бен Афлек
Дженифър Лопес и Бен Афлек

На улицата двойката често бива улавяна от папараци в моменти, в които изглежда сякаш се карат. А скорошен фотос, на който Лопес целува Афлек, а той гледа телефона си, вече се превърна в мем.

Фенове не пропускат да отбележат обаче, че за разлика от снимките на Афлек с Джей Ло, на тези с актрисата Дженифър Гарнър, той изглежда далеч по-щастлив и сияещ. Мнозина дори започват да се питат не планира ли актьорът отново да се върне при бившата си съпруга?

View post on Instagram
 

Дали наистина приказката, която накара много хора да повярват в истинската любов, е към своя край? Всъщност нещата стоят по съвсем друг начин. Или поне така твърдят близки до Лопес и Афлек пред "Дейли мейл", според които причината Бен винаги да изглежда намусен в компанията на Лопес е съвсем друга. 

„Бен и Джен се справят много добре... Често виждаме Бен разстроен, защото просто мрази папараците, които винаги го следват, докато е с Джен. Бен не харесва да се снима на червения килим, а още по-малко да го щракат папараци, докато се разхожда по улиците. Лопес, напротив, обича публичността и затова двамата понякога започват да се изнервят. След това им минава и отново са по-влюбени от всякога“, разкриват тайната запознати. 

В откровена изповед Дженифър Лопес разкри, че бракът ѝ с Бен Афлек е последният ѝ
ЗВЕЗДИ
Автор Ева Григорова

В откровена изповед Дженифър Лопес разкри, че бракът ѝ с Бен Афлек е последният ѝ

Автор Ева Григорова

„Понякога животът на звездните двойки може да бъде труден. Бен просто иска да отиде на ресторант или да пие кафе, да се измъкне от публичността и да се наслади на уединение - но Джен обича публичността. Да, карат се за това, но това по никакъв начин не разваля отношенията им... Те наистина се обичат и са решени да живеят заедно цял живот“, допълват приятелите на известната двойка. 

Нека да отбележим обаче, че Афлек не винаги изглежда толкова мрачен пред камерата, колкото много хора си мислят. Зад кулисите на същия „Златен глобус“ той все пак успя да се отпусне и да се наслаждава на жена си с такава любов, че Мат Деймън и съпругата му, седнали до Бен, просто бледнееха пред тях.