Автор
Евелин Попадийна

Заложете на тези панталони през 2024 година

Във времената, в които живеем модата е всичко! Точно затова днес ще ви споделим най-новите тенденции за 2024 година. Модни специалисти от САЩ споделят, кои панталони ще са хитът на 2024 година. Това са 7 чифта панталони, които ще са на мода през настоящата година. В последните години удобството е модерно, така ще е и през новата година. Красиви, практични и най-вече удобни – така описват експертите хит панталоните на годината.

Карго панталони
През последната година „карго панталоните“ набраха популярност като по-удобна алтернатива на денима. Те излъчват съвременна и спокойна атмосфера, които ги орави задължителни за всеки стилен гардероб през новата година.

Dad Jeans
Време е да направите място за по-широки дънки. За разлика от mom jeans, те са по-свободни в крачолите и не се стесняват към глезена. Могат да се съчетават както с широки тениски, ризи и сака, така и с тениски по тялото. Стоят невероятно с високи токчета, а в съчетание с кецове и широко сако определено ще съберете погледите в офиса.

Панталони с широки крачоли
Панталоните с широки крачоли ще бъдат актуални и през 2024 година. Стилът включва разнообразие от силуети за обличане нагоре и надолу, като дънки с широки крачоли или панталони със средна ширина.

Метални панталони
Металната мода се появи още през 2023 година и се очаква да бъде хит през тази година. Сложете чифт метални панталони и елегантно черно боди – имате удобен и стилен тоалет.

Панталони за танци и спорт
Облеклото вдъхновено от спорта си проправя път в конвенционалната мода. Тези панталони са универсален и удобен вариант за разходка в града.

Панталон с ръб
Чифт широк панталон с ръб е перфектна част от гардероба ви за 2024 година. Можете да ги носите и в офиса, и на разходка. В съчетание с правилните обувки и чанта са супер за всякакви поводи.

Деним с маншети
Дънките с големи маншети са във възход. Тези дънки отново са подходящи за различни поводи. Можете да ги носите с дънки, токчета, кецове, палта, якета. 

През новата година заложете на удобството. Съчетавайте смело и експериментирайте. 

Дамското палто: символ на стил и класа, ето как да изберете най-доброто
МОДА
Автор Евелин Попадийна

Дамското палто: символ на стил и класа, ето как да изберете най-доброто

Автор Евелин Попадийна