Автор
Ева Григорова

Цвети от "Хелс кичън" сменя професията и слага край на готварството

Една от най-колоритните участнички от любимото кулинарно риалити „Хелс кичън“ - Цвети, е решила да става учителка. Забавната врачанка, която разсмиваше често шеф Ангелов, е записала висше образование в родния си град. "Уча висше тук, във Враца. Специалност „Социална педагогика", похвали се Цвети в ефира на "На кафе" по NOVA. Тя не скри мераците си един ден да работи по професията си, тъй като много обича децата и смята, че от нея ще излезе добра учителка. 

View post on Instagram
 

"Обичам си и готварството, но смятам, че е до време и решиш ли да имаш семейство, трябва да се отдадеш на него, а готвенето не позволява. Така мисля аз". 

Макар все още да не е получила предложение за брак, Цвети се носи на крилете на любовта с италианец. За него тя твърди, че е много по-различен от българите, с които е излизала. 

"Пита ме непрекъснато как съм, имам ли нужда от нещо. Досега никой не се е държал с мен така", хвали любимия си кулинарката. Двамата се срещат в кухнята на заведение във Враца, в което Цвети работи. Оказва се, че само там спорят. "Караме се само за професионални неща и на тема готвене", смее се брюнетката. Избраникът ѝ е родом от Тоскана, но от 5 години живее в България.

Красив италианец откраднал сърцето на сладката Цвети от "Хелс китчън"
ЗВЕЗДИ
Автор Веселина Петрова

Красив италианец откраднал сърцето на сладката Цвети от "Хелс китчън"

Автор Веселина Петрова