Автор
Ева Григорова

Австралийка разкри скандални тайни от нощта, в която бъдещият крал на Дания се е запознал с Мария

Австралийка направи смелото изказване, че и тя е имала шанса да стане кралица на Дания и е била там в нощта, когато Мария се е запознала със сегашния си съпруг крал Фредерик X. 

Фиона от Марубра, Нов Южен Уелс, твърди, че през септември 2000 г. е била в бар Slip Inn, когато към нея се приближили двама мъже в костюми, които казали, че техният приятел е принц и иска да се срещне с нея. Тя заяви, че е отказала предложението да се срещне с принца, тъй като по това време е била щастливо обвързана, и настоява, че не съжалява, че е пропуснала възможността да се срещне с Фредерик. Фиона призна, че "се е забавлявала добре" в бара, преди мъжете да се приближат до нея. Ето какво разказа австралийката пред местно радио: 

"Трябва да призная, че онази вечер си прекарах доста вълнуващо. Двама мъже в костюми се приближиха до мен и казаха: "Там има един човек, който иска да се запознае с теб", спомня си тя. 

"Погледнах го, но той беше някак далече. Казах си: "Да, това е хубаво, но не ме интересува", защото по това време бях сгодена и бях щастлива". Мъжете "настояли" Фиона да даде шанс на техния приятел, но тя отново отказала. 

Те се върнали след около 10 минути и ѝ казали: "Той всъщност е принц и иска да се запознае с теб". 

"Показах им годежния си пръстен и казах: "Съжалявам, но това няма да се случи!" - продължава да разказва тя. Ако изляза с принц, това ще бъде проклет кошмар. 

Водещата попита дали Фиона не съжалява, че не е свалила годежния пръстен от пръста си и не е отишла да разговаря с Фредерик. 

Фиона каза, че не съжалява, въпреки че след време е напуснала мъжа, за когото е щяла да се омъжи.

Нова кралска драма: Принцовете на Дания се хванаха за гушите, ето какво се случи
НОВИНИ
Автор Весела Георгиева

Нова кралска драма: Принцовете на Дания се хванаха за гушите, ето какво се случи

Автор Весела Георгиева