Автор
Антония Михайлова

Развод ли се задава: Няма да повярвате какво направи принц Уилям на рождения ден на Кейт

Само преди два дни, на 9 януари, Кейт Мидълтън отпразнува рождения си ден. Принцесата на Уелс навърши 42 години и прекара личния си празник у дома в компанията на семейството и най-близките си приятели.

Рожденичката получи поздрав от кралското семейство в социалните мрежи, но не и такъв от принц Уилям. Бъдещият крал се въздържа от прочувствени пожелания и навръх рождения ден на съпругата си публикува тъжно съобщение. 41-годишният принц на Уелс използва социалната мрежа Х, бившият Twitter, за да отдаде почит на уелския играч по ръгби Джон Питър Рис Уилямс, който почина на 8 януари. Наследникът на короната публикува съобщението не само на английски, но и на уелски.

Легендата на уелското ръгби си отиде на 74-годишна възраст. Смъртта на "един от най-великите уелски играчи на всички времена" беше обявена в понеделник от Бридженд Рейвънс, с когото той не само е играл като играч, но и е бил президент на клуба до последния си ден от живота.

„Джей Пи почина мирно днес в Университетската болница на Уелс, заобиколен от своята любяща съпруга и четири деца, след кратко боледуване. Той смело се бори с бактериалния менингит. Семейството иска уединение в такъв труден за тях момент“, казаха представители на екипа.

Ето как принцеса Кейт отпразнува 42-рия си рожден ден
НОВИНИ
Автор Ева Григорова

Ето как принцеса Кейт отпразнува 42-рия си рожден ден

Автор Ева Григорова

Времето на Джей Пи на терена е наречено "златната ера на уелското ръгби". Ето защо принц Уилям, като патрон на Уелската ръгби асоциация, не можеше да пренебрегне тази новина, и затова той публикува пост в социалните си мрежи, за да отдаде почит към паметта и уважението към великия играч. Престолонаследникът на трона на Великобритания завърши съобщението си с буквата "W", което означава, че е адресирано лично от принца на Уелс.

"Няма втори като него на терена за ръгби. Истинска легенда, мислите ми са със семейството и приятелите на Джон Питър Рис Уилямс", написа принц Уилям.

Принц Уилям многократно е подкрепял с присъствието си уелския отбор по ръгби, като в част от срещите е бил придружаван и от сина си принц Джордж. Двамата изгледаха мача между Уелс и Аржентина по време на четвъртфиналите на Световното първенство във Франция през октомври миналата година. 

Тогава баща и син се появиха в еднакви тъмносини костюми и червени вратовръзки, като Уилям позволи на Джордж да бъде първи при здрависването с официалните лица.

Крал Чарлз и кралица Камила пък бяха сред първите, които поздравиха снаха си за рождения ден. Те публикуваха непоказвана досега снимка от коронацията на 6 май. Направен от кралския фотограф Крис Джаксън, фотосът показва Кейт и крал Чарлз, които се подготвят да излязат на балкона на двореца в историческия ден. 

На снимката също така се виждат принц Едуард и Софи, херцози на Единбург, като цялата сцена се разиграва в Бъкингамския дворец след официалната церемония в Уестминстърското абатство. Крал Чарлз носи специалната корона на монарх, докато принцеса Кейт е облечена с кралската си роба в червено и синьо и носи красива тиара. "Желаем на принцесата на Уелс много щастлив рожден ден!", гласи съобщението.

Въпреки че принцеса Кейт прекара 42-рия си рожден ден спокойно със семейството, плановете ѝ включват малко по-грандиозно парти за уикенда, когато ще покани близки и приятели. 

Тогава се слага и край на коледната ваканция на Джордж, Шарлот и Луи, които ще трябва да се завърнат в училище от следващия понеделник.

View post on Instagram