Автор
Антония Михайлова

Пълен крах: 10-те най-скандални "голи" тоалета на наградите "Еми" 2024

Сезонът на филмовите награди е в разгара си. На 75-ите годишни награди "Еми" знаменитостите показаха на червения килим зашеметяващи визии и тоалети. Изборът не на всички обаче успя да впечатли критиката и дори си докараха голям брой негативни оценки.

Припомняме, че церемонията по най-престижните телевизионни награди в света трябваше да се проведе през 2023 г., но поради стачка на холивудски сценаристи и актьори, бе отменена. Ето защо тук бяха номинирани филми от предходната година. 

Български продуцент взе 5 статуетки от фестивал в Кан
НОВИНИ
Автор Веселина Петрова

Български продуцент взе 5 статуетки от фестивал в Кан

Автор Веселина Петрова

Може би най-стилният и запомнящ се момент от наградите "Еми" 2024 бе появата на влюбените легенди Моника Белучи и Тим Бъртън. Но да се върнем към темата и да видим кои звездни имена бяха посочени от модните корифеи като знаменитостите с най-зле облечените "голи" тоалети:

Например, Селена Гомес очевидно се чувстваше неудобно в луксозния Oscar de la Renta, върху прозрачната тъкан на който бяха ръчно пришити 400 000 пайети. Уви, тази рокля не успя да прикрие закръглеността на Гомес, която тя обикновено се опитва с всички сили да скрие с големи детайли.

Селена Гомес
Селена Гомес

Актрисата и певица Ариана Де Боуз също изглеждаше изцедена и цяла вечер се опитваше да се прикрие с ръце - под сако, преметнато на раменете ѝ, тя носеше оскъдно бюстие, което все се опитваше да се смъкне надолу.

Ариана Де Боуз
Ариана Де Боуз

Нисиу Неш-Бетс, Дженифър Кулидж и Кортни Идън бяха заложили на старомодни рокли с прозрачно покритие.

Бременната Суки Уотърхаус пък бе вдъхновена от образите на Риана и бе заложила на рокля Valentino, под което нямаше бельо. Катрин Хан избра най-злополучната прозрачна според модните експерти блуза, а красавицата Хана Уодингам неясно защо бе решила да се побере в рокля с един размери по-малки от нейните.

Суки Уотърхаус
Суки Уотърхаус

Вижте по-долу вече споменатите и още от най-нелепите тоалети на наградите "Еми" тази година: 

Доминик Фишбек
Доминик Фишбек
Кортни Итън
Кортни Итън
Дженифър Кулидж
Дженифър Кулидж
Катрин Хан
Катрин Хан
Ниси Неш
Ниси Неш
Хана Уодингам
Хана Уодингам
Ема Брукс
Ема Брукс