Автор
Ева Григорова

Вдовицата на Хю Хефнър говори за живота в имението Playboy

Седем години след смъртта на Хю Хефнър, неговата вдовица Кристъл Хефнър говори за живота с него. 37-годишният модел беше омъжена за основателя на Playboy от 2012 г. до смъртта му на 91 години през 2017 г.

Новите мемоари на Кристъл, „Казвай само добри неща: Да оцелееш в Playboy и да намериш себе си“, ще излязат на 23 януари и преди излизането им тя дръпна завесата от живота си като плеймейтка.

View post on Instagram
 

Кристъл призна, че всъщност никога не е била „влюбена“ в покойния си съпруг. Тогавашната 21-годишна била поканена да остане в имението Playboy през октомври 2008 г. и влязла във връзка с Хефнър месеци по-късно.

„По онова време си мислех, че съм на върха“, казва тя. „Помислих си: „Уау, ако просто харесвам всичко, което той харесва, и правя всички неща, които той иска да правя, тогава ще съм му фаворитка“ И бях, но просто загубих себе си в процеса“, добавя.

View post on Instagram
 

Хефнър ѝ предложил брак на Бъдни вечер през 2010 г. Първоначално не знаела как да реагира на предложението.Кристъл обясни, че е приела и по-късно е развалила годежа. В крайна сметка двамата сключват брак на 31 декември 2012 г. и по този начин става третата му съпруга.

„Разбрах, че имам работа с наистина голям дисбаланс на мощността. Изглеждаше като свят на успех и фантазия, но всеки трябваше да спи с 80-годишен. Всичко си има цена“, посочва Кристъл.

Бившата плеймейтка също разкрва колко ограничаващ е бил начинът на живот в имението за нея и другите зайчета, докато са били под покрива на Хефнър. Тя добави, че той раздавал на всяка от своите „приятелки“ джобни пари, които им връчвал да си покриват козметичните процедури - „Лакът за нокти не можеше да бъде нищо друго освен неутрален цвят, без френски маникюр“. „Това означаваше да бъда възприемана като красива в очите на Хеф“, посочва вдовицата на Хю.

Мемоарите на един секссимвол: Памела Андерсън издаде кое е тайното ѝ оръжие
НОВИНИ
Автор Теодор Муховски

Мемоарите на един секссимвол: Памела Андерсън издаде кое е тайното ѝ оръжие

Автор Теодор Муховски