Автор
Ева Григорова

Мария продължава да се топи, вече е два пъти по-слаба от дъщеря си

В един от последните епизоди на "Черешката на тортата" фолкаджийката Мария готви със своята щерка Марая, която е само на 15 години. Двете заставаха често една до друга и лесно можеше да се види, че майката е двойно по-слаба от малкото момиче. Дори гумените ръкавици ѝ падаха от ръцете, докато месеше така наречения испански хляб. 

View post on Instagram
 

Седнала на стола в ресторанта, в който посрещна гостите, тя не заемаше дори половината от седалката. За твърде слабата фигура на певицата се говори от няколко месеца. По същото време тя преживя и първия голям скандал с третия си мъж. 

През лятото на 2023 година Мария се включи в предаването "На кафе" от Слънчев бряг, където е на почивка и показа стряскащо слабо тяло. "Да те попитам, ядеш ли нещо понякога в живота си?", изуми се в началото на разговора им Гала, намеквайки, че фолкаджийката е плашещо слаба. Мария обаче отговори:

"Никой не подозира, че мога да ям толкова много и да изглеждам така. Но това е само понякога, в повечето моменти ям малки порции и се придържам към здравословното хранене", сподели Отварачката и допълни: "Сега съм наблегнала на спорта". 

За да не плаши сътрапезници и зрители, Мария ходеше облечена в обемни спортни комплекти в Черешката, които подразниха ценителите на добрия вкус. Те отчетоха облеклото ѝ като неуважение към масата и гостите край нея и като моден гаф, защото певицата бе с официална прическа и скъпи обеци, но в анцуг. 

View post on Instagram
 

"Беше безкрайно грозно и неуважително, да отиде на вечеря по анцуг, изглеждаше все едно е наминала за малко преди да си легне!", гневи се зрителка.

Камелия и Мария посрещнаха 2024 г. в колите си (СНИМКИ)
ЗВЕЗДИ
Автор Ева Григорова

Камелия и Мария посрещнаха 2024 г. в колите си (СНИМКИ)

Автор Ева Григорова