Автор
Ева Григорова

Отново заедно: Мария посягала на Миро?

Любовната сага, която се разиграва между фолкдивата Мария и третия ѝ съпруг Мирослав вече е известна на цяла България, след като през месец март техен семеен скандал е стигнал до физическо посегателство и тежки обвинения. Включително стана ясно, че е имало и заплаха за убийство. Но двамата отново са заедно, а в медиите изчисленията на броя им събирания и раздели отива вече към цели 7. 

View post on Instagram
 

Самата Мария е споделила, че с мъжа ѝ си падат по грубите закачки и любовта им е по-пламенна от обичайното. Всъщност, говори се, че дори самата тя е посягала на Миро и дори е провокирала ревността му умишлено. 

Познати издали пред "Уикенд", че фолкдивата е вдигала ръка и на бившия си съпруг Гущеров, който днес е щастливо женен за Светлана. Всъщност единственият, с когото Мария не била влизала във физически сблъсък бил първият ѝ съпруг, от когото е дъщеря ѝ Марая. 

View post on Instagram
 

Дали всичко това е истина, или има и елемент на преувеличение не е известно. Едно обаче е ясно - Миро и Мария продължават да са заедно и да живеят под един покрив.