Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Скъпи Телци, февруари е месец на нови перспективи за вас

Скъпи Телци, февруари е месец на нови перспективи за вас. Месец, в който да се съсредоточите върху целите и мечтите си. Имате подкрепата на Юпитер, планетата на изобилието и експанзията, която все още е във вашия знак. Това е рядка възможност да проявите визията си и да създадете нова реалност за себе си. Не позволявайте на нищо да ви дърпа назад или да ограничава потенциала ви. Вие сте способни да постигнете всичко, за което сте настроили ума си. Просто вървете смело напред, без да бързате.

Проблемите в професионалното развитие и кариерата ще ви вълнуват от самото начало на месеца. Не забравяйте да покажете своите умения и таланти, като в същото време трябва да работите малко повече в правилната посока. Втората част на февруари може да ви доведе до сътрудничество или ползотворна работа в екип. Това е добър месец за преодоляване на трудностите, елиминиране на конкурентите и показване на най-добрите ви качества. Доста сте притеснени за финансите си и за висящите дела, които трябва да приключите. Възможно е да се сблъскате и с някои неочаквани разходи или загуби, които се отразяват на бюджета или спестяванията ви. 

През този месец имате достатъчен резерв от сили, така че не се очакват особени здравословни проблеми. Въпреки това вземайте профилактични мерки за подсилване на имунната система. И отдавайте нужното значение на добрата почивка. Неправилното хранене или прекомерната консумация на брашно или сладки храни ще се отрази негативно на външния ви вид.

Може да се сблъскате с някои предизвикателства и препятствия, които тестват вашето търпение и устойчивост. Със сигурност ще трябва да се справите с много силни емоции през февруари. Ще трябва да сдържате своята ревност и собственическо отношение, за да избегнете ексцесии или натиск към партньора си. Ако сте свободни, това е подходящо време да разширите кръга си от приятели и да засадите семената на бъдещите отношения. Не се изключва афера с чужденец, но това може да бъде само кореспонденция или приятелство.

Овни, през февруари получавате много шансове
ЗОДИИ И АСТРОЛОГИЯ
Автор Астролог - Ивелина Пенчева

Овни, през февруари получавате много шансове

Автор Астролог - Ивелина Пенчева