Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Овни, през февруари получавате много шансове

Скъпи Овни, февруари е месец на възможностите и предизвикателствата за вас. Ще усетите прилив на енергия и ентусиазъм, но и известно напрежение и стрес. Като цяло събитията ще се развиват положително за вас. 

Хармонията ще царува в много сфери от вашия живот. Може да срещнете важни хора във вашата сфера на дейност, които могат да ви помогнат да напреднете. Можете също така да получите подкрепа, финансиране и т.н. много по-лесно. След като се сблъскате с каквито и да било препятствия, вместо да се замисляте над проблемите, вие моментално измисляте алтернативни планове. Винаги оставате силни във всички ситуации. Оформяте живота си чрез дръзки инициативи. 

Ще имате много шансове да изразите себе си, да преследвате целите си и да привлечете вниманието, но също така ще се сблъскате с известна конкуренция и конфликт. Ключът е да балансирате увереността си с дипломация и сътрудничество. Склонни сте да пренебрегвате здравето си и да давате приоритет на други неща. 

В последната десетдневка на месеца, когато Слънцето е в XII-я ви дом, се препоръчва да почивате и спите повече, да опитате различни методи за релаксация. Добре ще ви се отрази да отделите повече време за дейности, които харесвате, които ви отпускат или които ви вълнуват и зареждат с енергия. За повечето от вас месец февруари е период на много приятни изненади на сантиментално ниво, в който дори най-сложните отношения могат бързо да се развият към по-добро. 

Някои Овни, които са въвлечени в бурни любовни връзки или в трудни бракове, стигат до извода, че раздялата е най-доброто решение, защото ги освобождава и проправя пътя към бъдеще. В двойки, където нещата вървят добре, партньорите гледат оптимистично към бъдещето и се опитват да открият какво трябва да направят, за да направят връзката още по-хармонична и солидна.