Автор
Антония Михайлова

Тези 3 зодии имат най-голям шанс за възход в кариерата през февруари

Новолунието през февруари в амбициозния знак Водолей ще внесе големи промени в професионалната сфера на повечето зодии, но късметът при някои от тях в тази област ще се усмихне най-много. Ето кои знаци от зодиака според астролозите ще претърпят най-значима трансформация на работното място:

Овен 

Новолунието е във вашия професионален сектор, което може да ви донесе работа с нов екип, част от който обаче ще е свързан с колеги от миналото ви обкръжение. Например, стар колега може да се върне и да предложи да работите заедно по нов проект. 

Освен това ще участвате повече в дейности, които изискват използването на някои иновативни технологии и маркетинг дейности. Възможно е да помислите за управление на лични социални мрежи или за създаване уебсайт с цел популяризиране на услигите си.

Телец 

Новолунието на 10 февруари ще бъде във вашия сектор на кариерата, показвайки голямо повишение или нова задача. Това се дължи на факта, че вашият управител Венера ще бъде в знака Козирог, който отговаря за напредъка и под влиянието на Марс ще получи много енергия за пробив. 

Важно е Уран, диспозиторът на Новолунието, да е във вашия знак, което означава, че ще доведе до необходимостта да промените обичайния си начин на действие, за да постигнете целта си. Следователно пред вас определено ще се появи нова цел, но ще трябва да я постигнете, като проявите повече находчивост и оригинален подход. В началото на февруари можете да решите и да учите за нова квалификация.

Вижте кое е вашето лично число за 2024-та и какво ще ви донесе то
ЗОДИИ И АСТРОЛОГИЯ
Автор Веселина Петрова

Вижте кое е вашето лично число за 2024-та и какво ще ви донесе то

Автор Веселина Петрова

Водолей 

Новолунието на 10 февруари е във вашия знак, което може да донесе изцяло нов цикъл в живота ви. Слънцето и Луната ще бъдат в квадрат с Уран във вашия сектор на дома и семейството по време на събитието, така че ще трябва сериозно да промените навиците и ежедневната си рутина, за да постигнете професионалните си цели. 

Това ще се възприеме от вас като криза, тъй като Лилит ще бъде в сектора на трансформацията и правейки тригонен аспект към Юпитер и Уран, ще ви донесе известно напрежение и тревога, идваща от загубата на обичайния ритъм на живот.