Автор
Антония Михайлова

Кармата на Венера и Марс: 6 зодии, които ще преживеят съдбовни промени в любовта през февруари

На 17 февруари 2024 г. Венера и Марс влизат в съвпад в знака Водолей, което означава началото на напълно нов цикъл във взаимоотношенията за всички зодии – и двете планети са обвързани с мъжкото и съответно женското начало и управляват предимно любовните въпроси. 

Особеното на тази връзка е, че тя ще се случи заедно с Плутон, който влезе в знака Водолей на 22 януари и ще сменя любовните съюзи през цялата година! Това означава, че дори тези хора, които се радват на щастлив брак, ще се сблъскат с промени и изпитания от Вселената.

Във връзката ще се появи нещо, което не е имало преди - повече свобода, ефирност и лекота. Например, за някои ще стане норма да имат двама партньори, докато други ще се обвържат с човек с труден характер, защото според съдбата те трябва да преминат през този кармичен урок. 

Телец 

Венера, вашият управител, е в съвпад с Плутон и Марс във вашия сектор на целта и статуса. Това означава, че през февруари може да имате кармично запознанство с мъж или разговор с настоящия партньор относно бъдещето на връзката ви. Освен това Марс във вашата карта е отговорен за тайните, което означава, че може да се сблъскате с нов таен романс, например на работа или с по-висшестоящ човек. Бъдете сигурни, че през февруари ще започне нещо, което ще промени цялата ви любовна година и ще окаже влияние върху целия ви живот!

Везни 

Венера преминава в знака Водолей заедно с Марс и Плутон – този сектор отговаря за влюбването, страстта и флирта. Това означава, че през 2024-та може да преживеете пълна трансформация на отношенията си, тъй като ще се появи специален човек в живота ви, който ще разпърха пеперудите в стомаха ви. Най-вероятно този човек ще бъде с добро финансово покритие, тъй като Плутон във вашата карта управлява сферата на парите.

Овен 

Венера е управител на вашия партньор и свързвайки се с Плутон и Марс (вашите управители), ще донесе кармична среща и голяма промяна във вече съществуваща връзка. Ако сте необвързани, тогава от февруари 2024 г. животът ще ви запознае с нови хора и ще преживеете страстни романси. Всичко е свързано с Плутон, който управлява сектора на интимния ви живот и също така управлява личната трансформация - именно любовните отношения ще станат вашето истинско гориво за напредък и развитие.

Скорпион 

Плутон, вашият управител, е в съвпад с Венера и Марс във вашия жилищен и семеен сектор. Вероятно ще започнете нов романс заради преместването, или през февруари вашият партньор ще ви покани да заживеете заедно. Освен това може да преживеете огромна промяна в любовта, дори да стигнете до разделяне на собствеността и развод - Плутон често напълно пренарежда къщата, в която влиза. Ето защо, ако имате дълъг брак, през февруари той може да започне да се „пропуква“.

Водолей 

Очакват ви големи промени, защото Венера и Марс започват нов цикъл във вашия знак! Това означава, че ще станете инициатор на глобална трансформация в интимните отношения. Добре е през февруари да проведете разговор с партньора си за това дали сте готови и искате да станете родител, което означава, че е време да изведете връзката си на ново ниво. Освен това може да имате афера с човек, който ще бъде свързан с работата ви, след което служебният романс ще се превърне в нещо по-сериозно.

Пълнолунието в Лъв на 25 януари ще донесе зашеметяваща любов на тези три зодии
ЗОДИИ И АСТРОЛОГИЯ
Автор Антония Михайлова

Пълнолунието в Лъв на 25 януари ще донесе зашеметяваща любов на тези три зодии

Автор Антония Михайлова

Лъв

Венера, Марс и Плутон се събират във вашия брачен сектор, което означава, че връзката ви може да се промени завинаги през февруари! Най-вероятно ще започнете нова връзка и тя ще стане всепоглъщаща за вас - Плутон винаги оказва ефекта на „черна дупка“ и неописуем магнетизъм. Това е моментът, в който просто не можеш да устоиш на нечий чар. Ако сте обвързани, тогава Плутон ще промени отношенията ви чрез смяна на жилището - това означава, че партньорът ви може да ви предложи да смените жилището. Въможно е и да поиска да се разделите.