Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Близнаци, през февруари ще надминете себе си

Скъпи Близнаци, през февруари ще сте изпълнени с много енергия. Месечният ви хороскоп показва, че може да се нуждаете от малко приключение точно сега, трудно ви е да понасяте ограниченията. Това, което можете да направите, е да посветите цялата си енергия на разширяването на духовния си хоризонт. Вашата управляваща планета, Меркурий, насърчава конструктивното мислене. 

Време е предишните ви планове най-накрая да се сбъднат, но не се вкопчвайте във всичките си идеи конвулсивно. Интуицията ви може никога да не е била толкова силна и съвършена, колкото този месец. Затова трябва да слушате какво ви казва инстинктът, защото по този начин можете да избегнете трудна ситуация или да попаднете в изгодна позиция. Добрите взаимоотношения означават много в професията ви. 

През февруари сте в състояние да се трансформирате и обновите на всички нива, което ви позволява да надминете себе си, а това ви извежда от ежедневието и ви отвежда на по-високо ниво. Най-добре да играете с отворени карти, защото тайната не е вашият жанр. Това може да открадне много от вашата енергия, ако трябва да пазите съмненията си в себе си за постоянно. Друг е въпросът, ако премълчите за плановете си. 

От здравна гледна точка месецът може да бъде малко деликатен. Ще бъде важно да внимавате за стомашни проблеми и проблеми с гърдите. Проблемите с очите също могат да излязат на повърхността, тъй като здравето ви има тенденция да варира. Погрижете се за себе си, опитайте да се справите с психофизическото си равновесие. 

Възможно е да възникне неочаквано събитие, пред лицето, на което да се почувствате безпомощни. Трябва да практикувате Закона за привличането, защото това, което желаете, може да се случи единствено по този начин. 

Сега имате голяма нужда да сте в интензивен контакт с другите, особено с партньора си търсите споделени преживявания. Сексуалните енергии също се усилват в живота ви. Сладкият ангел на любовта може да кацне на раменете ви...

2024-та е тук: Какво да очакваме от годината на Зеления Дървен Дракон
ЗОДИИ И АСТРОЛОГИЯ
Автор Веселина Петрова

2024-та е тук: Какво да очакваме от годината на Зеления Дървен Дракон

Автор Веселина Петрова