Автор
Антония Михайлова

4 зодии, които може да се разведат с половинката си през 2024-та

Оста на кармичните възли в Овен и Везни отговаря за темата за брака, което означава, че всички затъмнения на 2024 г. ще бъдат насочени към промени в сферата на взаимоотношенията. Според прогнозите на астролозите няколко зодиакални знака ги чака внезапна промяна на любовния фронт, а именно... развод.

Предстоящата 2024 г. определено може да се нарече период на сериозни сътресения за много семейства, тъй като през цялата година ще се наблюдават затъмнения в Овен и Везни, които отговарят точно за темата за романтичните връзки. През февруари 2024 г. започва нов цикъл на Марс и Венера - планетите на отношенията се свързват с Плутон, който е основният чистач на хороскопа. Това означава, че през следващите две години (толкова продължава всеки цикъл на Марс и Венера) онези бракове или връзки, които не са стабилни и не носят щастие, ще бъдат унищожени.

Раздяла
Раздяла

Овен

В периода на затъмнението от 25 март до 8 април, както и от 18 септември до 17 октомври много Овни напълно ще преразгледат брака си. През пролетта решенията на Овните ще се определят от преразглеждане на плановете им за бъдещето – ретрограден Меркурий през април 2024 г. ще принуди представителите на това съзвездие да си задават въпроси доколко партньорът до тях отговаря на виждането им за съвместно щастливо бъдеще.

Везни

Възелът на миналото преминава през знака Везни, а от края на юни Черната луна навлиза във вашия знак, което показва сериозни проблеми в отношенията за представителите на този знак. Това отчасти се дължи на факта, че можете да влезете в друга любовна връзка, която да стане причина за раздяла. Септември, 2024 г., ще бъде особено труден месец – Черната Луна ще се свърже с вашия управител Венера, което може да наложи вземането на трудни решения, свързани с брака.

Щастливци: Страхотен късмет очаква тези 6 зодии през 2024 г.
ЗОДИИ И АСТРОЛОГИЯ
Автор Теодор Муховски

Щастливци: Страхотен късмет очаква тези 6 зодии през 2024 г.

Автор Теодор Муховски

Дева 

На 18 септември е първото затъмнение в знака Риби, което ще продължи до зимата на 2027 г. Това означава, че от есента на 2024 г. Вселената започва да променя личния ви живот и ще премахне от живота ви онази връзка, в която партньорът е безотговорен или като цяло бракът няма бъдеще. Бъдете сигурни, че в живота ви ще се появи сериозен партньор - Сатурн в партньорския сектор до април 2026 г. ще ви запознае със сериозни и наистина достойни мъже. 

Стрелец 

Може да се влюбите толкова дълбоко, че през 2024 г. да решите да се разведете заради съвсем нов човек, който буквално ще нахлуе в живота ви. Всичко започва през юни 2024 г., когато Юпитер навлиза в брачния сектор. Това е времето, когато ще забележите, че до себе си имате искрен и невероятно важен за вас човек. По време на Затъмнението на 2 октомври във Везни и Пълнолунието в Овен на 17 октомври ще вземете най-важното решение в брака, а именно да се разведете. Твърде вероятно е вашият нов партньор да бъде любовта на живота ви.

Раздяла
Раздяла
Freepik