Автор
Ива Петрова

Наистина ли се разделиха: Мария Бакалова замина за Канада без Валери

Актрисата Мария Бакалова се е разделила с любимия си Валери Григоров, се говори упорито в светските среди. Мария напуснала Валери в началото на годината, но и двамата са решили, че няма как да продължат отношенията си, пише "Марица".

Младата актриса е заминала за Канада, където има ангажименти за снимки на нов филм. 

Откакто се е запознала с Валери Григоров преди около година, тя пътува навсякъде заедно с него. Сега за първи път напуска родината, вместо с Валери, със своята майка. На снимките си от Канада двете изглеждат доволни. 

Номинираната за „Оскар” българка се готви да прекара в Торонто основната част от 2024-та, а между работните задължения с майка ѝ са намерили време и да отскочат до Ниагарския водопад.

View post on Instagram
 

Причина за раздялата на двойката били и отношенията на Мария с майката на Валери, пише още "Марица". Когато били в София, те отсядали в дома на Гроздева, а тя не била много щастлива от този факт. Валери пък често заставал на страната на майка си. 

View post on Instagram
 

Всъщност това не била първата им раздяла, шушукат още в хайлайф средите. Тя вече няколко пъти си била събирала багажа, но след няколко дни се връщала. И двамата обаче все още имали чувства... Те продължавали да си пишат, но Бакалова поне за момента била категорична, че може би няма да продължат отношенията си. За Валери пък се заговори, че ще участва в новия сезон на „Денсинг старс”. Възможно е там да срещне някоя нова красавица, пише още "Марица".