Автор
Ива Петрова

Скандалът между Бони и Софи Маринова ескалира

Скандалът между Бони и Софи Маринова май се задълбочава. Преди няколко дни в клипче, качено в социалните мрежи, се видя как по време на участие Софи отива при колежката си и я поздравява, докато тя не ѝ обръща никакво внимание и упорито гледа втренчено в екрана на телефона си. 

Това доста ядоса феновете на двете певици, но в губеща позиция се оказа Бони. 

А сега в скандала се намеси и дъщерята на Бони - Михаела, която има амбиции да става фолкпевица. Тя се опита да защити майка си, но го направи по доста грозен начин, пише "Марица". Михаела сподели популярно меме с името на Софи Маринова, което се върти в социалните мрежи.

"Ако мъж ти изневери, зарежи го и изтрескай баща му! Направи нещастника свой доведен син", гласи мемето, което се разпространява със снимка на Софи. Точно него Михаела е качила като стори в Инстаграм и е добавила: "Ех, тази Софи Маринова" и смееща се емотиконка. 
 

View post on Instagram
 

Клипчето на Софи и Бони, от което става ясно, че не си говорят, бе споделено в мрежата от пиара на Маринова. След това видеото бе изтрито, вероятно заради реакции от страна на Бони.

Напоследък на Бони никак не ѝ върви, певицата продължава да губи фенове и позиции. Преди няколко дни я хванаха да краде от бакшиша, който трябва да раздели с оркестъра. Тази грозна постъпка потресе нейни колеги, които така или иначе от години избягват комуникация с нея, пише "Блиц".