Автор
Ева Григорова

Джулиана Гани попадна в африканско племе и призна: Ще си имам трето бебче (снимки)

Джулиана Гани и любимият ѝ Теодор са на поредното си екзотично пътешествие, като този път са в Африка, където опознават различна култура. Преди броени часове блондинката сподели трогателна снимка, на която с половинката ѝ позират с африканското племе Масаи. 

View post on Instagram
 

"Мили,с добро сърце,отворени към живота и туристите", така описва хората Джулката, а до нея Теодор е с широка усмивка и облечен точно като за сафари. Гани е с красива рокля, която отговаря на колоритния африкански почерк. 

Тя не пропусна да сподели и няколко сторита, в които показва как двамата са на сафари, след което как се е погрижила за кожата си след цял ден на жаркото слънце. След това споделя снимка със сладко бебе от племето и дори признава, че ще си има "трето бебче". Бързо пояснява, че се влюбила в бебе Бо от пръв поглед. Но все пак не става ясно дали наистина Гани чака трето дете, или просто изразява симпатиите си към конкретното африканче. 

Джулката сподели и няколко образователни сторита, в които разказва за обичаите на племето. Например разказва как всяка сутрин те пият 1л прясно мляко, примесено с кръв от крава, за да бъдат силни и здрави. Също така споделя, че в това племе изпращат момченцата за 3 месеца със стадо кози в Саваната, за да се научат да оцеляват, а на жените им избиват предните зъби, за да не са "привлекателни за колонизиране". С две думи - свят, тотално различен и дори немислим за нас.