Автор
Веселина Петрова

Стари и нови звезди, посипани с брокат, ще мерят сили в "Денсинг старс"

Ефирът на родните телевизии съвсем скоро ще натежи от новите сезони на до болка познатите ни риалити формати. Лошото е, че и звездите в тях са ни отдавна познати. Някои са познати до степен на омръзване, други са позабравени, а сега изтупват праха и се опитват да заблестят отново... 

Ергенът пак ще търси малката русалка, пардон принцесата, която не се страхува от рози, стари муцуни ще мерят сили с черпаци в Кухнята на Ада, някои се правят на "Като две капки вода" с Мадона или Бионсе, а други известни и не чак толкова познати лица ще обуят танцувалните обувки и ще заблестят на сцената на "Денсинг старс". 

За Ергена е ясно - там шоуто е гарантирано и не зависи толкова от възможностите на участниците, колкото от въображението на сценаристите. В кухнята не е от значение дали Кобилкина ще бърка любовни еликсири, или канапета и мусове от пащърнак. Все ще има хора с оплаквания. 
 

снимка: Нова тв
снимка: Нова тв

На мен ми е най-любопитен "Денсинг старс". А на вас?

Не знам коя от дамите би могла да се превърне в принцесата на бала - изборът е между здравния експерт Неделя Щонова, кралицата на сексапила Натали Трифонова, поп дивата Дара, в комплект с още два микрофона - тези на Емануела и Мила Роберт, артистичните кралици Нона Йотова и Боряна Баташова, и накрая, но не на последно място - шампионката Ивет Горанова. Вие как ги виждате нещата? 

Трудна ще бъде метаморфозата и при мъжете, според мен. Не защото липсват принцове, но повечето от тях трудно си ги представям като герои на балните танци. Та честта на силния пол ще бранят актьорът Филип Буков, който в интерес на истината ми е симпатичен, но не и в ролята на крал на дансинга, колегата му Даниел Пеев-Дънди, когото познаваме от „Съни бийч“, изпълнителят със скандална история - Папи Ханс, каскадьорът, известен повече като гаджето на Мария Бакалова - Валери Григоров, певецът, познат като състезателя със скъпите возила - Емрах Стораро, и отново - на последно, но предполагам не и по значение, място - добре познатият ни Ерген - Виктор Стоянов (напоследък се заговори, че той всъщност май не е и ерген...). А, и да не забравим още две имена - на готиния Свилен от "Остава" и на боксовата легенда Серафим Тодоров. 

Ами не знам за вас, но аз лично нямам фаворит. Или с други думи участник, който толкова да ме е пленил с харизма, чар, танцувална любов...

От формата казват, че в следващите месеци участниците ще преживеят предизвикателства и трансформации, ще преминат през изключително напрегнати тренировки и елиминации, за да стигнат до големия финал. Баланс и хумор в музикалното шоу ще внасят атрактивните водещи Алекс Раева и Краси Радков. В социалните мрежи се изля доста неприятен хейт по техен адрес. Аз засега бих могла да коментирам само костюмите, които според голяма част от тръпнещите в очакване зрители са малко в цирковата стилистика, но може пък това да е търсен ефект. 

Снимка: Би Ти Ви
Снимка: Би Ти Ви

И все пак - може би си струва да им дадем шанс и да не бъдем твърде критични. Поне не докато не сме видели шоуто в пълния му блясък. Иначе докато лъскаме паркета у дома, опитвайки да сме в синхрон със звездите, можем да си оправим любовния живот и да сготвим нещо за челядта, сменяйки ловко каналите. Те после така или иначе ще отчетат успешните статистики за най-гледано предаване. 

Айде, да са ни хаирлия. И да гледате, ей. Че после с кого ще обменяме мисли и клюки за онези от телевизора. Важното е да има шоу. Другото все ще се нареди.