Автор
Ева Григорова

Станислав от Hell's Kitchen призна, че искал да избяга от сватбата си

Станислав от Hell's Kitchen призна, че бил на ръба да избяга от сватбата си. Да си припомним, че само преди около две седмици той и гримьорката Божидара сключиха брак в Обзор. Явно стресът е дошъл в повече на победителя от кулинарното предаване и той е имал сериозни колебания преди сватбената церемония. 

Преди ритуала, звездната двойка се намирала в хотелската стая, заедно с кумовете си. Божидара разказа, че Станислав бил като в транс - мълчал и не казвал нищо. Тя го питала дали всичко е наред и му е предложила да пийне шампанско, а той стоял и продължавал да гледа в една точка. 

"След малко излезе от стаята и застана на терасата без нищо да каже. Хвана се за парапета и продължи да гледа в нищото.“, продължи разказа си неговата изгора. Двамата гостуваха в предаването "На кафе" при Гала. 

View post on Instagram
 

Станислав добави, че докато стискал парапета, си мислел: „Сега, ако изляза през вратата и се кача на колата и директно си тръгна, какво ли ще се случи." 

"Сватба щеше да има при всички положения.“, парира го обаче Божидара. Двойката разкри, че вече са мислили да увеличат семейството си с още един член. 

View post on Instagram
 

"Обмисляли сме го, както всяко едно младо семейство. За момента ще изчакаме, не бързаме, защото имаме доста ангажименти. Имаме си вече и наше общо жилище, за което трябва първо да помислим, да си го стегнем и след това вече може да мислим за деца", каза още Станислав.

Станислав от "Хелс китчън" се похвали: Взе си дипломата за висшето, ще заминава
ЗВЕЗДИ
Автор Ива Петрова

Станислав от "Хелс китчън" се похвали: Взе си дипломата за висшето, ще заминава

Автор Ива Петрова