Автор
Ева Григорова

Лени Клум си спомня смущаващия момент, когато открила тайния секс гардероб на майка си Хайди

Лени Клум, изгряваща звезда в модната индустрия, разказа за доста неочаквано откритие, което направила като малка – тайния „секс гардероб“ на майка си Хайди Клум. По време на откровен FaceTime разговор в подкаста Call Her Daddy, 19-годишният модел сподели първоначалното си объркване и любопитство, припомняйки си: „Помислих си: „Мамо, какво е това? Микрофон?“ Наистина нямах представа какво е. Майка ми толкова ми се ядоса, след това каза: „Не можеш да влезеш тук!“ 

Откровеният разказ на Лени говори много за откритата среда, в която е отгледана от майка си. Безгрижният подход на Хайди се простира и до там, че тя често се разхождала топлес у дома, докато се пече на слънце край басейна на нейното разкошно имение в Стоун Ридж в Бел Еър.

Тази практика, макар и нормална за семейството, понякога хващала Лени и нейните приятели неподготвени, контрастирайки с по-сдържания начин на живот на други семейства, които те познават. Хайди, която има три по-малки деца от бившия си съпруг Сийл – Хенри, Йохан и Лу – винаги е поддържала спокойна позиция по отношение на голотата у дома, уверявайки децата си, че няма да им се показва ненужно.

Тя хумористично сподели: „Просто не обичам линиите с тен.“ Хайди вече е омъжена за Том Каулиц, китарист на Tokio Hotel и те се готвят да отпразнуват петата си годишнина от сватбата. Когато разсъждаваше върху връзките си, Хайди разкри своя непредубеден подход, казвайки: „Нямам тип. Искам да кажа, била съм плешиви, много стари, с дълга коса, кльощави, по-едъри... В крайна сметка искаш някой, с когото да се чувстваш комфортно, да се сгушиш."

Това, което Хайди цени най-много, е реципрочната любов, която отразява грижата и привързаността, които тя проявява, подчертавайки важността да бъдеш виждана и ценена в същата степен от партньора си. Въпреки 16-годишната разлика във възрастта, тя и Том, които се срещнаха на снимачната площадка на Next Topmodel на Германия, споделят силна връзка, произлизаща от родната им Германия.