Автор
Ива Петрова

Скандална снимка на Диона с Коцето взриви мрежата

След скандала, който избухна покрай Диона заради залавянто ѝ да шофира под въздействието на дрога, певицата реши да си направи шеговита реклама. 

Откакто дрегерът отчете положителна проба за наркотични вещества в организма ѝ, изпълнителката продължава да твърди, че резултатът е вследствие на хапчета за простуда. Ето защо нахаканата брюнетка реши да си направи нелеп майтап със ситуацията, който обаче силно раздразни интернет потребителите.

View post on Instagram
 

Става дума за снимка, която певицата сподели на профила си в Инстаграм, но бързо я изтри заради яростната реакция на последователите си. 

На нея Диона е в компанията на фолк изпълнителя Константин, който държи в ръка чаша с алкохол, а в нейната виждаме кутийка с надпис на аналгетично средство - намигване към срещата ѝ с пътните полицаи.

View post on Instagram
 

"Изключително нагло държание, имах друго мнение за теб. Като твърдиш, че не си виновна, можеш да застанеш пред почитателите си и да обясниш - твоята версия, вместо демонстративно да наглееш по този грозен начин…", осъжда постъпката ѝ фенка на певицата. 

"Как ли те гледат хора, които са изгубили близки по пътя заради дрогирани шофьори. Дано си си научила урока и останеш само със смешната реклама, до която се стига при липса на успехи", възмущава се друга.

Диона: Нямам информация за кръвния тест, а трябваше да съм първата уведомена
ЗВЕЗДИ
Автор Ева Григорова

Диона: Нямам информация за кръвния тест, а трябваше да съм първата уведомена

Автор Ева Григорова

Сред разгневените потребители се оказа и актьорът Филип Буков, който моментално осъди циничното поведение на изпълнителката. 

"Никой не е безгрешен, но наглостта Ви е опасна по много причини", възмушава се актьорът. 

Явно пожарът на негодуванието в мрежата, избухнал заради скандалния кадър, който певицата качи днес рано сутринта на профила си, е уплашил и самата нея, тъй като няколко часа след това тя вече го беше изтрила.

View post on Instagram