През февруари ще се сблъскате с финансови или материални предизвикателства. Не се увличайте в импулсивно пазаруване на скъпи подаръци и планиране на изискани вечери. Не търсете решение на проблемите си в шопинг терапия. Рискувате да нарушите своята стабилност и да се чудите как да закрепите бюджета в края на месеца. Планирайте добре разходите си и потърсете решение на всички материални препятствия, за да се радвате на по-солидна основа през бъдещите месеци. 

Пазете се от изкушения, пристрастявания и илюзии през този месец. Стойте настрана от всякакви порочни или нездравословни модели, защото ще страдате от тежки последствия. Не се заблуждавайте, че е временно и няма да ви навреди. Локализирайте и премахнете всичко токсично от живота си. Това ще ви донесе свобода и спокойствие занапред.

Февруарски тароскоп за зодия Лъв
ЗОДИИ И АСТРОЛОГИЯ
Автор Мира Маринова

Февруарски тароскоп за зодия Лъв

Автор Мира Маринова

Вие сте разумни, балансирани, но и лесно приспособими към промяната. Не всички са толкова гъвкави. През този месец много често ще мените настроенията и мненията си. В личен план ще сте на приливи и отливи и това няма да се отрази добре на взаимоотношенията ви. Намерете равновесието и бъдете по-постоянни, за да изградите доверие и надеждност във връзките си.

Плановете ви ще се забавят и няма да се реализират през този месец. Не се разколебавайте и не оставяйте този празен период да ви накара да се чувствате непълноценни. Някои аспекти от житейския ви път просто се нуждаят от повече време, за да се разгърнат. Бъдете търпеливи и вярвайте, че много скоро ще се срещнете със завършеността и удовлетворението, които търсите.

@woman.bg Деви, не прекалявайте с харченето на пари 💸♍️ #taroskop #virgo #tarot #tarotreading #zodiac #fyp #fypシ゚viral #foryou #bulgaria ♬ Ghibli-style nostalgic waltz - MaSssuguMusic