Борите се с емоционална болка или разбито сърце. Имате неразрешени проблеми и неизлекувани рани от миналото, които влияят на сегашните ви взаимоотношения. Не наказвайте хората в настоящето ви за чужди грешки. Намерете изцеление и си позволете да бъдете по-открити и уязвими в комуникацията си. 

През най-романтичния месец няма да усетите особени промени или трансформации в любовен план. Минавате през период на застой и естественият поток от положителни събития, които ви предстоят, е временно спрян. Бъдете търпеливи, преоткрийте любовта към себе си и дайте време на събитията да се разгърнат плавно и равномерно. Намерете в себе си надежда и гледайте позитивно на живота. Така ще привлечете по-бързо положителните промени. 

Февруарски тароскоп за зодия Овен
ЗОДИИ И АСТРОЛОГИЯ
Автор Мира Маринова

Февруарски тароскоп за зодия Овен

Автор Мира Маринова

Постепенно февруари ще ви отдалечи от конфликти и раздори и ще ви доближи до период на помирение. Ще преборите проблемите и ще изгладите недоразуменията в личния си живот. Ще постигнете консенсус за несъгласия и разминавания в гледните точки. Бъдете открити в комуникацията си, конструктивни в критиката си и това ще доведе до хармонична и спокойна атмосфера в живота ви. 

През този месец бъдете предпазливи и внимавайте повече. Не бъдете импулсивни в действията и изборите си, защото това може да доведе до сериозни последствия за вас. Това не означава да се плашите да поемате рискове и да преследвате нови възможности, просто взимайте премерени решения. Когато се притеснявате за нещо, вслушвайте се във вътрешния си глас, но не позволявайте на страха да ръководи действията ви.