Автор
Ева Григорова

Александра Богданска замина и претърпя лек инцидент (снимка)

Александра Богданска отново е на път. Този път дестинацията не е ясна, но пътуването ѝ започна с инцидент. На стори в "Инстаграм" инфлуенсърката показа своя бинтован пръст. Какво се е случило, още не е ясно, но със сигурност това няма да помрачи нейните планове за предстояща ваканция. 

Тя е взела със себе си и Габриел, нейният син, като той също позира на снимка, на която държи куфар на колелца. Похвално е, че и той помага с тежкия багаж. 

Междувременно стана ясно, че Aлександра Богданска е била отхвърлена цели три пъти за конкурса "Мис България"! Това призна самата тя в подкаст пред акьора и водещ Сашо Кадиев. 

Причината е повече от смайваща - ръстът ѝ от 1,84 см се оказал пречка при кастинга да участва в надпреварата за най-красивата българка. Въпреки че 1,80 см не попречиха например на "Мис България 2021" Сара Младенова да се окичи с короната. А и не само на нея... Да не говорим за светоноизвестни модели като Адриана Скленарикова и нейните 1,85 см. 

"Явих се на "Мис България" това ми беше третият неуспешен опит...", сподели Алекс, която е носителка на титлата "Мис национален отбор по баскетбол". 

И продължи: "Теди Велинова тогава ме погледна и още един фотограф много известен - Енчо... те ме погледнаха и казаха: "Много е висока, ще стърчи над другите!". Те говорят и аз ги чувам, дори не се притесниха, дори нямаха усещането, че трябва да си го подшушнат, без аз да ги чуя. Евентуално те можеха да ме травмират много сериозно!", разказа красавицата.

Алекс Богданска работила в кипърски бар, за да спечели пари за по-пищно деколте
ЗВЕЗДИ
Автор Ива Петрова

Алекс Богданска работила в кипърски бар, за да спечели пари за по-пищно деколте

Автор Ива Петрова