Автор
Евелин Попадийна

Най-точният седмичен любовен хороскоп (12-18 февруари)

Овен
Тази седмица е подходяща за изразяване чувства и комуникация с половинката, без притеснение. Необвързаните ще срещат човек, към който ще изпитат влечение, не се притеснявайте да се гмурнете в дълбокото. 

Телец
Новата седмица носи стабилност и сигурност в романтичните взаимоотношения. Връзката с партньора ще се заздрави. Необвързаните ще бъдат привлечени от човек, който познават отдавна, но досега не са забелязвали. 

Близнаци
Близнаците ще имат проблеми в любовния живот. Проблемите в комуникацията ще доведат до неразбирателства с партньора, внимавайте! Ако все още нямате половинка – не прибързвайте, помислете преди да започнете връзка.

Рак
Ще се сближите с партньора си, отделете време за романтика. Ако все още нямате човек до себе си, но сте привлечени от някой, то не се притеснявайте да се отпуснете и разкриете пред него. Периодът е подходящ за стартиране на любовна връзка.

Лъв
Обвързаните представители на зодията трябва да отделят време на партньора си. Поговорете с него, отидете на кино или избягайте за кратко извън града. Тези, които все още не са открили половинка – огледайте се, ще се изненадате колко е близо.

Дева
Усамотете се и помислете какви качества трябва да притежава човека до тях. Ако настоящият ви партньор не е това, което искате и не сте щастливи, то обмислете възможността да си тръгнете.

Везни
Тази седмица се фокусирайте върху емоционалната връзка с партньора - отделете му повече време. Скоро сте срещнали някой, който ви привлича? Опознайте го, ще бъдете приятно изненадани.

Скорпион
През новата седмица ще претърпите трансформации в любовния си живот. Обвързаните ще научат неприятни неща, които ще променят мирогледа им. Спрете да живеете в заблуда и не се доверявайте на всеки.

Най-пълният хороскоп за всяка зодия за месец февруари
ЗОДИИ И АСТРОЛОГИЯ
Автор Астролог - Ивелина Пенчева

Най-пълният хороскоп за всяка зодия за месец февруари

Автор Астролог - Ивелина Пенчева

Стрелец
Отдава ви се възможност да прекарате време с партньора, възползвайте се! Това ще ви сближи още повече и ще заздрави връзката. Необвързаните да се оглеждат – много скоро ще срещнат половинка.

Козирог
Време е да предприемете следващата стъпка в отношенията, помислете за бъдещето и направете планове. Ако все още не сте във връзка, то не прибързвайте, отделете време за себе си.

Водолей
През тази седмица ще осъзнаете какво е важно за вас и какво искате от човека до себе си. Взаимоотношенията с половинката ще се заздравят и ще започнете да мислите за общото бъдеще. Необвързаните да загърбят егото си, така ще срещнат правилния човек.

Риби
Пригответе се за седмица изпълнена с емоции и духовни връзки. Уверете се, че поставяте здравословни граници във връзката и отделяйте време за себе си всеки ден.