Автор
Ева Григорова

Родна актриса роди на 41, ето как кръсти бебето си (СНИМКА)

Българската актриса Искра Донова посрещна на бял свят първото си дете и даже се похвали в социалните мрежи с първата му снимка. Личи си, че иска да покаже на всички, колко е щастлива и развълнувана от новината. Бебето е от мъжки пол и се казва Йоан. Ето какво написа Искра: 

View post on Instagram
 

"Не вярвам в любовта от пръв поглед, НО на 07. 02. 2024г. се появи той и всичко затихна за да запечатам този най-красив и дълго чакан миг. Добре дошъл, Йоан!" 

Преди време тя разкри, че е успяла да забременее в клиника в Истанбул, след като се е подложила на редица процедури. Тъй като по това време снимала сериала "Братя", това налагало през определено време да лети за турския град, а в паузите между снимките си слагала специални инжекции. 

View post on Instagram
 

Първите три месеца от бременността ѝ били много трудни, тъй като ѝ прилошавало от голяма част от храните, които консумирала. Не можела даже да пие вода. Единственото, с което успявала да се храни, било диня, козунак и спагети. 

Йоан се роди на 7 февруари, а в началото на бременността си, Искра и половинката ѝ решиха да го запазят в тайна от обществеността, за да са спокойни, че всичко е наред и след протичането на критичните седмици. Те не бяха казали дори на родителите си. Но днес всичко е наред и бебето стана публично достояние.

Най-милата гледка: 80-годишният Робърт де Ниро показа сладкото си бебе Джия (снимка)
ЗВЕЗДИ
Автор Ева Григорова

Най-милата гледка: 80-годишният Робърт де Ниро показа сладкото си бебе Джия (снимка)

Автор Ева Григорова