Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Телци, не винаги казвайте мнението си. Риби - не позволявайте на негативните чувства да растат

Ден за възстановяване на вътрешната хармония и духовно пречистване.  Препоръчва се да се съсредоточите само върху най-важното и необходимото. 

Овен – Днес отново ще искате да водите и да вървите напред. Ще бъдете доста отворени и прогресивни в идеите и плановете си, но през следващия период ще има и напрежение с приятелски настроени лица и хора в социалната ви среда.

Телец – Не винаги казвайте мнението си. Трябва да се научите да преценявате кога да кажете истината и кога не. Ако не сте сигурни дали това, което ще кажете е правилно, тогава може би е по-добре да замълчите.

Близнаци – Днес приятелските отношения ще надхвърлят всички ваши очаквания и ще са ви от полза. В емоционалния сектор ще имате склонност към романтично настроение, мечтателност и платонични чувства.

Рак – Мнозина ще имат силни емоционални и сексуални желания. Ще искате да прекарате повече време с любимия човек, да правите съвместни планове за бъдещето. Другата част от представителите на водния знак ще изпаднат във вътрешни конфликти. 

Лъв – На работното място ще бъдете доста услужливи и грижовни към колеги и клиенти. В края на деня може да се почувствате претоварени от емоциите си, което от своя страна да доведе до конфликти с половинката ви.

Дева – Секстилът на Венера от вашия 5-ти дом (на любовта) с Нептун от вашия 7-ми дом (на партньорството) може да донесе очаквания за нови романтични преживявания във вашата социална или професионална среда.

Везни – Със силно романтично и емоционално настроение вие ​​посрещате днешния ден. Започва приятен период, в който ще се чувствате уверени и по-смели. В любовния сектор ще имате повишени сексуални желания.

Скорпион – Интензивна дейност на работното място, но с нерви и доста напрежение. Избягвайте клюките, за да не се изложите накрая. Днес устата ви ще бъде по-бърза от ума ви, така че е възможно да кажете думи, които не мислите. Бъдете внимателни, не наранявайте чувствата на хората, които обичате.

Февруарски тароскоп за зодия Риби
ЗОДИИ И АСТРОЛОГИЯ
Автор Мира Маринова

Февруарски тароскоп за зодия Риби

Автор Мира Маринова

Стрелец – Период, в който ще трябва да сте активни, за да се справите с наболелите проблеми. Днес най-добрите възможности за вас ще се открият, когато стъпите на непознат терен. Всичко е възможно, ако се осмелите да поемете риск. Внимателно шофирайте.

Козирог – Ще бъдете доста активни, решителни и директни в решенията и действията си, но в същото време състезателни и агресивни към всеки, който се осмели да ви постави пречки, което ще доведе до остри спорове и кавги.

Водолей – От днес Марс преминава във вашия собствен знак и ще станете по-динамични, активни и решителни. Ще поемате повече инициативи, ще бъдете състезателно настроени, но много пъти поради бързане може да направите изводи и решения, които водят до грешки.

Риби – Не позволявайте на негативните чувства да растат във вас, без да кажете какво ви притеснява. Не предполагайте! Ако искате да получите отговори, трябва да започнете да задавате въпроси. Възможно е нова любовна връзка да се зароди, когато най-малко очаквате.