През този месец ще усетите застой. Повечето от нещата, които сте планували, няма да се случат или ще се забавят. Не се отчайвайте, просто е необходимо малко повече време, за да се отвори пътят пред вас. Бъдете търпеливи и вярвайте, че всичко в този живот идва в правилния момент. Използвайте този застой, за да помислите по какъв начин възпрепятствате необходимите промени или растеж и да неутрализирате спънките. 

Вие търсите зрялост, дълбочина, стабилност и менторство в личните си взаимоотношения. Самите вие не се чувствате достатъчно сигурни, затова избирате хора, които да ви балансират. Опитайте се да отговаряте със същата тежест на партньорите си и ще израстнете много. Запазете своите ценности и виждания, но надградете с мъдрост и подкрепа от доверени източници. Имате потенциал за по-дълбока връзка пред вас, но тя ще изисква по-традиционен подход към любовта. 

В материален план ви предстои нова възможност. Ще изградите солидна основа на кариерното си развитие и ще се срещнете с пълноценно и дълготрайно партньорство на работното място. 

През февруари ще ви налегне носталгията и ще си спомните ситуации и хора от детството. Ще си припомните емоционални връзки и моменти, което ще стопли сърцата ви. Тези спомени и размишления ще донесат изцеление, прошка, а може и да разпалят отминали страсти. 

Ще изявите желание да се свържете с някого от миналото си. Не се колебайте, тази среща ще ви донесе радост и удовлетворение. През този месец ще бъдете смели и решителни и няма да се страхувате да отстоявате позициите си. Не прекалявайте със защитната позиция, защото това може да ви изправи пред предизвикателства в общуването с най-близките хора. На работното място, обаче, бъдете настоятелни, защитавайте своите вярвания и граници и ще преодолеете всички пречки пред вас.

Тези 3 зодии ще ви смаят с красотата и сексапила си - проверете дали сте в списъка
ЗОДИИ И АСТРОЛОГИЯ
Автор Теодор Муховски

Тези 3 зодии ще ви смаят с красотата и сексапила си - проверете дали сте в списъка

Автор Теодор Муховски