Автор
Ива Петрова

Дебора, която преживя нападение и 400 шева, ще бъде абитуриентка

Нарязаната с макетно ножче Дебора става фолкпевица. Тя подготвя нова песен, с която ще изненада феновете си. Това написа самата дванадесетокласничка в отговор на въпроси на свои фенове. 

Дебора призна още, че Лили Иванова е любимата ѝ певица. На въпрос дали ще има нещо ново за всички почитатели на чалгата Дебора написа "изненада" и "скоро ще разберете", като с тези си думи загатна, че скоро ще пусне нова песен. Тя вече дебютира в чалгата с парчето "Разбити мечти", която изпълни в дует с Лидия. Дебютът бе уреден от Галин, който продуцира хита. 

"Тази песен е за "разбитите мечти" и за жените, които са обичали истински, но са били план "Б" в мъжките сърца", написа новата чалга звезда, малко след като хитът гръмна в интернет и мина над 2,5 милиона гледания. На друг въпрос на почитател в инстаграм дванадесетокласничката казва, че според нея Галена е "номер 1" и чака Галин, за да запишат дует. Дебора все още не е част от музикалната компания на певеца, която продуцира много от родните звезди, но скоро може да се присъедини към нея. 

View post on Instagram
 

За да промотира по-добре творчеството си, бъдещата певица обещава на феновете си да бъде по-активна в социалните мрежи, както и да развие собствен видеоканал. За да може да се справи с всички предизвикателства, хубавицата от Стара Загора няма никакво време за телевизия. 

Вместо да виси пред екрана, Дебора става рано и посещава фитнеса, където здраво тренира. Прохождащата певица се опитва да загърби ужасното си преживяване, но в същото време признава, че макар вече да се е посъвзела, знае, че вече нищо няма да бъде както преди. 

"Животът ми никога няма да бъде същият, но трябва да се гледа напред. Човек трябва да се вземе в ръце, да преосмисли какво иска от живота и да продължи напред!", споделя Дебора, която се определя като амбициозна, усмихната и чувствителна жена! 

Освен да става певица, на момичето му предстои и друго важно събитие - абитуриентски бал. Дебора вече обяви, че вече е избрала роклята си за бала. 

"Моята рокля за бала е семпла, елегантна и не толкова натруфена. Мисля, че повечето момичета искат рокли с пера, камъни, пайети, но не и аз!", категорична е младата певица. 

Дебора Михайлова бе нападната, рязана с макетно ножче, бита, а за капак на изтезанията косата ѝ бе обръсната от сочения за извършител Георги Георгиев. След като беше закарано в болница, на момичето бяха направени над 400 шева. Властите в Стара Загора се опитаха да неглижират случая, но той придоби национална известност и доведе до оставки на местно ниво, пише "България Днес". Какво ще се случи, предстои да разберем в най-скоро време, защото делото срещу сочения за мъчител започва утре в Пловдив.