Автор
Ева Григорова

Мира Добрева за живота след комата: Променила съм се, има нещо различно в мен

Мира Добрева бе гост в "Преди обед" днес, където говори откровено за живота си след най-тежкото изпитание, което получи през есента на 2023. Тогава тя бе приета по спешност в болница, премина през животоспасяваща коремна операция, след което беше в медикаментозна кома. Тя успя да се пребори за живота си и макар към днешна дата всичко да е наред, процесът по възстановяване не е бил толкова бърз. Добрева се завърна успешно към ангажиментите си и намери сили да благодари във видео в социалните мрежи само дни, след като се събуди от комата. 

View post on Instagram
 

Отскоро тя отново ходи на походи в планината, води активен начин на живот и изглежда, че се чувства пълноценна. Но истината е, че за да се съвземе човек от подобно нещо, си трябва време и много сила. А Мира несъмнено я има. Ето какво сподели тя за уроците, които е научила от животозастрашаващата ситуация: 

View post on Instagram
 

"Давам си сметка, че съм се променила. Има нещо в мен, което е различно. Много по-щастлива съм, защото сега осъзнавам същината на живота и виждам, че много малко време ни остава, за да обръщаме внимание на хората. Когато мислим и правим лошо, и на другия не му е добре, но и на нас. По-смирена съм, сега не мога да се ядосам за някакви неща. Жалко е, че човек трябва да преживее нещо такова, за да го осъзнае".